2777
2789
عنوان

قهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 43 پست
چطور زندگي از دستت در رفته؟؟؟

کلا زیر و رو شده زندگیم.

قبلا با خودش و خانواده ش رفتارم عالی بود اینقد دوستمداشتن خدا میدونه ولی الان نه میان نه دوس دارن ما بریم حتی میریم احترام نمیذارن بهمون سرد برخورد میکنن منم نمیتونم هیچ جوره همه رو باهم درست کنم تا میخام یه کار کنم یه جای دیگه لنگ میزنه

واقعا زمونه بدی شده بعضی از زنها خیلی بدحجاب میگردن مردام اونارو میبینن از زندگی سرد میشن خداروشکر ه ...

چند روزه حجاب زدم امروز یکم موهام بیرون بود باز دعوا شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب تو خونه به هودت برس بیرون حجاب داشته باش بهش بگو دوستش داری و با ناراحتی اون ناراحت میشی

تو روخدا دعا کن واسم بتوتم کنار بیام و خدا تو دلم بزاره که زندگیم آروم بشه

درست میگی حرفات چقد ادم و اروم میکنه. منم عصبیم خیلیم تا چیزی میشه صدامو بالا میبرم بخدا دست خودم ن ...

مطمئن باش از یه چیزی ناراحته چون قبل از بارداریت اینجوری نبوده براش آرایش کن عشوه خوشگل بیا ناز کن غذای مورد علاقشو بپز هی برو تو بغلش وقتی نی‌نی گریه کرد یکم دیر برو سمتش بهش بگو تو برام واجب تری سعی کن زیاد داد نزنی هی بهش بگو اول تو بعد بچمون بخدا نقطه ضعف مردا محبت کردنه 

عزیزم چه ایرادی داره مگه همسر و زندگیتو دوست نداری هرجور میگه لباس بپوش خب بگو بخاطر اینکه دوست دارم باشه چادر سر میکنم بعدا که ببینه چقد بهش اهمیت میدی اونم زیاد گیر نمیده بیخیال میشه انقد بهش محبت کن که اولویت شمارو بگه نه خواهرو بقیه رو 

فدای سرت سعی کن شوهرتو آروم کنی و حرفای محبت آمیز بزنی بهش بگو چرا ناراحتی بگو من دوست دارم تو خو ...

میدونم راه پیش و پس ندارم چون خانوادم وضع مالیشون خیلی بده ولی ما خداروشکر خوبیم.

شوهرم مشکلش فقط حجابه ولی نمبدونم چرا نمیتونم قبول کنم

عزیزم چه ایرادی داره مگه همسر و زندگیتو دوست نداری هرجور میگه لباس بپوش خب بگو بخاطر اینکه دوست دارم ...

زندگیمو دوست دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم حجاب بزنم😭

درست میگی من بچه م و گذاشتم الویت😔شاید از اونه

اره از اینم میشه منم نه ماهه زایمان کردم همسرم بعد بچه دار شدن همش میگف رفتارت تغییر کرده بچه رو بیشتر از من دوس داری منم میگفتم خب این بچه اس نیاز به مراقبت و محبت بیشتر داره دیدم حسودیش میشد 

خب الان تغییر کردی؟

خودم که میگفتم تغییر نکردم همون آدم سابقم شاید از نظر همسرم اینجور بود الان دیگه چیزی نمیگه خودشم میاد با بچه بازی میکنه میگه اگه میدونستم بچه انقد شیرینه زودتر میاوردم ولی من دست تنهام کار خونه و بچه خستم میکنه حرصشو سر شوهر خالی میکنم😅