قبلا با خودش و خانواده ش رفتارم عالی بود اینقد دوستمداشتن خدا میدونه ولی الان نه میان نه دوس دارن ما بریم حتی میریم احترام نمیذارن بهمون سرد برخورد میکنن منم نمیتونم هیچ جوره همه رو باهم درست کنم تا میخام یه کار کنم یه جای دیگه لنگ میزنه
درست میگی حرفات چقد ادم و اروم میکنه. منم عصبیم خیلیم تا چیزی میشه صدامو بالا میبرم بخدا دست خودم ن ...
مطمئن باش از یه چیزی ناراحته چون قبل از بارداریت اینجوری نبوده براش آرایش کن عشوه خوشگل بیا ناز کن غذای مورد علاقشو بپز هی برو تو بغلش وقتی نینی گریه کرد یکم دیر برو سمتش بهش بگو تو برام واجب تری سعی کن زیاد داد نزنی هی بهش بگو اول تو بعد بچمون بخدا نقطه ضعف مردا محبت کردنه
اره از اینم میشه منم نه ماهه زایمان کردم همسرم بعد بچه دار شدن همش میگف رفتارت تغییر کرده بچه رو بیشتر از من دوس داری منم میگفتم خب این بچه اس نیاز به مراقبت و محبت بیشتر داره دیدم حسودیش میشد
خودم که میگفتم تغییر نکردم همون آدم سابقم شاید از نظر همسرم اینجور بود الان دیگه چیزی نمیگه خودشم میاد با بچه بازی میکنه میگه اگه میدونستم بچه انقد شیرینه زودتر میاوردم ولی من دست تنهام کار خونه و بچه خستم میکنه حرصشو سر شوهر خالی میکنم😅