تو این ۱۰ ماه دو بار قهر کردم و دو سه دفه م خانواده هامون فهمیدن اصلا شخصیت و احترام نمونده واسمون😭
ببین عزیزم من از چهار شب پیش با همسرم دعوام شد بخدا تا حالا دعوا اینجوری نکرده بودم همین الان صدام گرفته چون آروم همش جیغ میزدم زدم شیشه انسولینمو شکستم خورد خاکشیر شد غذا درس حسابی نخوردم اینقدر خودمو زدم و موهامو کشیدم که نگو به قرآن میخواستم چاقو بیارم خودمو قیمه قیمه کنم ولی خوب گذشت امشب بهترم یکم آروم شدم ولی کلا نذاشتم خانوادهامون بفهمن چون این قراریه که از اول گذاشتیم بخدا شوهرم اینقدر تو این شبا نازمو کشید اینقدر به خودش بدوبیرا گفت که خدا میدونه حالا ببین چرا شوهرت قهر کرده شاید چون نینی اومده به اون کم توجه شدی برو نازش کن بوسش کن بهش عشق بده ببین شما الان یه بچه نداری دوتا داری اون بزرگه اتفاقت خیلیم حسوده بیشتر به توجه نیاز داره عزیزم
نه بابا.شوهرم چند ساله میگه حجاب بده اما من قبول نمیکنم نه اینکه بد حجاب باشم نیستم بخدا ولی اونم قب ...
واقعا زمونه بدی شده بعضی از زنها خیلی بدحجاب میگردن مردام اونارو میبینن از زندگی سرد میشن خداروشکر همسر من باحجاب موافقه سعی کن به حرفاش گوش کنی هرچی گفت بگو چشم ولی آخرش کار خودتو بکن جواب میده نزار دنباله بهونه باشه
من که دو هفتست سقط کردم حوصله خودمم ندارم چه بهتر ولش کن هر کار میکنه بکنه،به بچت برس
نمیتونم بیخیال شم.تاقبل بچه دار شدن خیلی خوب بودیم الان زیر و رو شدیم هیچ جورم درست نمیشه زندگیمون افسارش از دستم در رفته هر کار میکنم نمبتونم زندگیمو جمع کنم و خودمم اعصابم ضعیف شده
خب درموزد حجاب که مگه قبل ازدواج چجور بودی؟اگر هم میتونی به حرفش باش دیگه بخاطر زندگیت
موقع ازدواج هیچی نگفت منم معمولی بودم ولی الان خیری فرق کردم ولی باز قبول نداره زیاد آرایش نمیکنم مانتو جلو باز نمیپوشم یا لباسای ناجور تنم نمیکنم لباسامم پوشیده س تقریبا ولی میگه چادر بزن و موهاتو بیرون ننداز در صورتی یه سانت موم بیرون نیست