2821
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 37 پست

سلام منم  یه جاری دارم خیلی خسوده وبد چشم . برای روضه اومده بود خونمون. دید یکم وسایلم از اون  بهتره همچین چشمی کرد که فرداش ماشین ظرفشوییم باوستیلش از بالای کابینت افتاد  بااینکه جاش کاملا محکم  بود برای همه تعجب بود که چطور شده که ماشین ظرفشوییم که جاش محکم بوده چطوری شده افتاده . 

یاهروقت جایی میریم که جاریم هست یا همون موقع یا وقتی بیایم خونه یه بلایی سرم میاد. 

اصلا به اینطورجاریای حسود توجه نکنین .

بچه ها ...جاری هم آدمه..مثل بقیه..اصلا چرا باید با جاری رقابت کرد؟فقط یه آدم ضعیف اینکارو میکنه...یکم بیایم به حاری مثل خواهر نگاه کنیم...

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی تو باید خوشحالم باشی که از روی تو الگو برداری می کنه ،یعنی تو از نظر اون خیلی کامل و خوش سلیقه ای 

اینکه حرص خوردن نداره

یجورایی مرجع تقلیدشی😂😐

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
اسی تو باید خوشحالم باشی که از روی تو الگو برداری می کنه ،یعنی تو از نظر اون خیلی کامل و خوش سلیقه ا ...

😂😂😂مرجع تقلیدو خوب اومدی...

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
😂😂😂مرجع تقلیدو خوب اومدی...

والا😬

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
سلام منم  یه جاری دارم خیلی خسوده وبد چشم . برای روضه اومده بود خونمون. دید یکم وسایلم از اون & ...

خودش ک هیچ بچش هم وحشتناکککک چشاش شوره تازه امروزم قراره بیان خونمون🤢

بچه ها ...جاری هم آدمه..مثل بقیه..اصلا چرا باید با جاری رقابت کرد؟فقط یه آدم ضعیف اینکارو میکنه...یک ...

عزیزم من به چشم خواهر نکاش کردم دردول میکردم باهاش چیکار کرد هرچی گفته بودم برا خواهراش گفته بود یکی از شوهر خواهراش دهن لقه هر حرفی تو خونشون شد جار میزنه شوهر خواهرش اومد خونمون چیزای ک راجبم گفته بودن بهم کف

سلام به نظر من باید بافامیل شوهر علی الخصوص جاری وخواهرشوهر زیاد صمیمی نشد. بلاخره از یه خانواده دیگه هستن . حالا شوهر خب بلااخره هرچی بگیم شوهرمونه وکسیه که داریم باهاش زندگی میکنیم ولی هیچوقت هیچوقت با فامیل شوهر صمیمی نشید .