2777
2789
عنوان

جاری حسود

711 بازدید | 37 پست
  1. جاری حسود چیکار کنم؟؟جاری من ۷ساله ازدواج کرده من تازه یه ساله خونه ما نوساز هس و تمام سرامیکه داخل خونه 

من هرچی می‌خرم فرداش میره میخره اگه یه روز نتونست بیاد خونمون دخترشو میفرسته ببینه چیز جدید برا خونه گرفتم یا نه  مثلا خونه مارو ک دیده حالا بعد ۷سال میخاد سرامیک بندازه لباسی ک من پوشیده بودم زفته یود از همون گرفته بود خلاصه هرچی بخرم میبینم کپی اون تو خونش گذاشته دخترشم از این خاله زنکا هس حرفای بزرگ‌تر از خودش میزنه کلاس اول هم هس خیلی حسوده تا چیزی خریدم گزارش میده ک من اینکارو کردم اونکارو کردم هرچی مخفی کاری میکنم فایده نداره بامن وحشتناک در رقابته من ماشین سوار میشم ولی اون نه از وقتی فهمیده میکه میخام برم کلاس رانندگی 

خب بزار راحت باشه ..این ناراحتی نداره 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وایی کاش یکیم از رو دست من حسودی میکرد!!!

البته افسردگی میگرفت چون پول ندارم چیزی بخرم جایی برم!!

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
2790
2778
2791
2779
2792