2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 37 پست

مص دوتا زنداییام😕اخه یکی از زنداییم سلیقه نداره همش از اونیکی تقلید میکنه،، حرصشو درآورده طفلی😕😐

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

😯😯ماله منم دقیقا.الان کل وسیله هاشو داره میفروشه نو بگیره چون من ۱ساله جهاز اوردم.لوازم آرایشم هر جور بزنم همون.دیشب که میگفت بیا برام لباس منزلی اینترنتی انتخاب کن.حتی از لباس خونگیم کپی بر میداره اینا کین

خدایا شُکرت❤🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساس میکنم اینو قبلا یبار دیگه خوندم 🤔🤔

اخه زیادن همچین کسایی 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

خوب چه اشکالی داره حتما فکر میکنه تو شیک پوشی واسه همین میخواد مثل تو بپوشه من و جاریم اینجوری نیستیم اصلا هر وقت از لباس من خوشش میاد بهش میگم اگه دوس داری یدونه از این واست بخرم یا وقتی من از زنگ موی اون خوشم بیاد میگه بیا وقت بگیرم بریم اونجا موهاتو این شکلی کنه وضع مالیمون خیلی فرق داره اما همدیگه رو دوس داریم 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

حسود به کسی میگن که بخواد جلوی پیشرفت تو رو بگیره و تو رو زمین بزنه. این بنده خدا تو رو الگوی خودش قرار داده و مثلا داره از تو یاد میگیره.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
خوب چه اشکالی داره حتما فکر میکنه تو شیک پوشی واسه همین میخواد مثل تو بپوشه من و جاریم اینجوری نیستی ...

چقد خوب آفرین ب جفتتون،، خیلی خوشم میاد دوتا جاری رابطشون خوب باشه،، اما من دو تو جاری بدذات حسود دارم بخصوص بزرگه که همسنه مادرمه

چقد خوب آفرین ب جفتتون،، خیلی خوشم میاد دوتا جاری رابطشون خوب باشه،، اما من دو تو جاری بدذات حسود دا ...

ببین جاری من خیلی وضع مالیش از من بهتره همیشه خرید های آنچنانی داره منم خیلی دوس دارم وضع مالیم مثل اون شه ولی خوب شرایط متفاوته نه اون به من پز خریداشو میده و نه من حسادت میکنم یه رابطه ی کاملا صمیمی بینمون جاریه خیلی دوسش دارم خوش قلبه

چقد احمقه من اصلا دوست ندارم از مدل لباس کسی بپوشم یا خونه مث کسی باشه اصلا .مثلش ام جایی ببینم دیگه ...

اونم جاری؟ 😐جاری کوچیکه از من ودختره جاری بزرگه همیشه تقلید میکرد وسایل توخونه، لباس،،... 

من هیچی نمیگفتم، ولی جاری بزرگه ودخترش آبروش رو بردن... 

خوب چه اشکالی داره حتما فکر میکنه تو شیک پوشی واسه همین میخواد مثل تو بپوشه من و جاریم اینجوری نیستی ...

جاری تا جاری داریم مال من عقده ای هس از اون بدتر دخترشو خاله زنک بار آورده اگه یه پرنده از خونه ما رد شد فوری میره بهش میگه

جاری تا جاری داریم مال من عقده ای هس از اون بدتر دخترشو خاله زنک بار آورده اگه یه پرنده از خونه ما ر ...

زیاد درگیرش نباش بیخیالی طی کن تو زندگیتو بکن و ازش لذت ببر چه اهمیتی داره که اون خاله زنکه یا نه