2777
2789
عنوان

عذاب وژدان

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست
نه فشار میدم سینم سفت میشه مدام از دهنش پس میزنه هی بهش میدم سینمو اما دوباره گریه میکنه خصوصا همون ...

منم همینجوری میکنه بچم با شیر دوش می دوشم بغضی وقتا ببینم‌ چقدر شیر داره سینم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

انگار تو شیر دادن هم خودتون مشکل داری بخاطر همین هم بچه اذیت میشه هم خودتون کاش از یه ماما یا مرکز بهداشت اموزش صحیح شیر دادن هم یاد میگرفتی. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خشک سنگینه به خاطر همبن بالا میاره و نفخ میکنه کم کم بهش بده هی دوزش و بیشتر کن اصلا هم مریض نم ...

وای خدا خیرت بده بااین حرفایه قشنگت بخدا نمیدونی چقدر نگرانشم وزنش کمه میخوام تپل بشه

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️
منم همینجوری میکنه بچم با شیر دوش می دوشم بغضی وقتا ببینم‌ چقدر شیر داره سینم 

دوشیدم خیلییی ابکیه یبار یه لیوان دوشیدم گذاشتم دهنش با شیشه شیر تا راحت بخوره اما پس زد شیرمو شیرمو انگار اصلا نمیخوره اما شیر خشک با دل جون میخوره

عزیزم اول اینکه شیری که چندروز اول از سینه ات بیرون میاد رنگش زرده که بهش میگن آغوز و سیستم ایمنی بد ...

قربونت برم خدا بچتونو براتون حفظ کنه واقعا ممنون نیاز دارم کسی ایجور حرفارو بهم بزنه بخدا من زندگیم پر از استرسه ادم تو داریم دست خودم نیست خونواده شوهرم باهم زندگی میکنیم کلا همش مشکلات و دعوا و بحث و خود خوریه بااینکه سکوت میکنم ۴ روز بعد زایمانم بدنمو لرزوندن از اون روز کلا ضعیف شدم بچمم باسنش قرمز شد وقتی بهش شیر دادم دور چشاش کبود 

عزیزم اول اینکه شیری که چندروز اول از سینه ات بیرون میاد رنگش زرده که بهش میگن آغوز و سیستم ایمنی بد ...

حجم کم یعنی چجوری من ۶۰ میل پر میکنم براش ۳ تا قاشق مخصوص شیر خشکش 

اما شیر خشکش ازش راضی نیستم حس میکنم درست حسابی نیست دختر خالم به بچش سیمیلاک میده میگه محشره تپل میکنه نمیدونم باز اسم شیر خشک الانش ناکتالیاس

شیر اولش اب هست بعد غلیظ میشه چند روز اول شیر اغوز هست تا اخر که غلیظ و زرد نمی مونه.

به تغذیه خودت بیشتر برس قبل خواب حتما شیر بخور هر چی بیشتر بهتر تا 3 لیوان در روز

کله پاچه درست کن ماکارانی بخور بچه رو بده کسی نگه داره استراحت کن ریلکس کن فاصله شیر دادنت رو 3 ساعت بکن بزار تو سینت شیر بیوفته برای شیر خشک هم نگران نباش فقط اگه ترکش بدی هزینه زیادی برای شیر خشکش باید بکنی اولویت اول خودتی

شیر اولش اب هست بعد غلیظ میشه چند روز اول شیر اغوز هست تا اخر که غلیظ و زرد نمی مونه. به تغذیه خودت ...

هزینش اصلا مهم نیست کسیم بچمو نگه نمیداره منم اصلا زندگیم جوری نیست بتونم ریلکس کنم از خدامه سینم بخوره دیشب باز دادم بهش اصلا جون نداره فکش و اینکه سریع ول کرد 

حجم کم یعنی چجوری من ۶۰ میل پر میکنم براش ۳ تا قاشق مخصوص شیر خشکش  اما شیر خشکش ازش راضی نیست ...

پس من با وزن کم به دنیااومد و خیلی ضعیف بود ولی در عرض یه ماه و نیم خیلی خوب وزن گرفت البته الان ۹ سالشه من شیرخشک نان میگرفتم براش دکتر پیشنهاد داده بود تو هم از دکترش بپرس و سعی کن برای ارامش اعصاب خودتم یاد بگیری نفس عمیق بکشی آرومت میکنه مشکلات همیشه برای همه به شکلهای مختلف هست اگه نمیتونی حلش کنی باید یاد بگیری بیخیال باشی

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
شیر اولش اب هست بعد غلیظ میشه چند روز اول شیر اغوز هست تا اخر که غلیظ و زرد نمی مونه. به تغذیه خودت ...

متوجه هستم اون اغوزه که زرده اما بعدش شیرم سفید بود اما این اواخر قشنگ ابه حتی خود بخود میچکه ازم خیلییی فشار میدم تا رگه هایه سفیدی میاد توش مثل شیر که فاسد میشه اب روش داره پایینش سفید اینجور مدل

پس من با وزن کم به دنیااومد و خیلی ضعیف بود ولی در عرض یه ماه و نیم خیلی خوب وزن گرفت البته الان ۹ س ...

نمیتونم حلش کنم اما بیخیال شدم ولی هرچقدم بیخیال باشی بخواد بهت حمله بشه تو شکمت پارس بخیه خورده جون نداری وایسی رو پات جوش نمیکنی؟

نان رو خیلی بهم گفتن ولی اینجا من عراق زندگی میکنم تو نجف بیشتر سیمیلاک دیالاک ناکتالیا اپتامیل و غیره

نمیتونم حلش کنم اما بیخیال شدم ولی هرچقدم بیخیال باشی بخواد بهت حمله بشه تو شکمت پارس بخیه خورده جون ...

اپتامیل هم زیاد شنیدم راضی بودن ففط بچه چون بالا میاره کمتر وزن میگیره اگه شیر خودت هم دادی سعی خوراکیهایی که باعث نفخ میشه نخوری به تغذیه خودت هم برس تاایشالا زودتر حالت خوب بشه 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
اپتامیل هم زیاد شنیدم راضی بودن ففط بچه چون بالا میاره کمتر وزن میگیره اگه شیر خودت هم دادی سعی خورا ...

نگفتی چجور حجمش کم کنم؟ و اگر خواستم شیر خشکش عوض کنم چجور عوض کنم بی زحمت راهنماییم کن

متوجه هستم اون اغوزه که زرده اما بعدش شیرم سفید بود اما این اواخر قشنگ ابه حتی خود بخود میچکه ازم خی ...

همینه نگران نباش تو باید از وزن گیری بچت بفهمی شیرت ارزش غذایی داره استرس و ناراحتی خیلی روی شیر تاثیر داره ریلکس کن این دوران هم میگذره