2777
2789
عنوان

عذاب وژدان

184 بازدید | 34 پست

سلام من بچم ۲۱ روزشه سه روزی هست که بهش شیر خشک میدم چون سینم سیرش نمیکنه و گریه میکنه بچه اولمه دستو پامو گم میکنم گریه میکنه شیرمم ابکیه انگار ابه خیلی فشار میدم تا سفید میشه اما مثل روزایه اول که سفید مایل به زرد بود نیست بچم این اواخر ۶ ساعت یبند مک میزد خسته میشد جون نداره فکش از سینم شیر بخوره حالا بهش شیر خشک میدم اما دارم دیوونه میشم میترسم مریض بشه میگن بچه شیر خشکی مریض میشه اینم بگم من نفخ دارم از قبلم داشتم رو بچم شیر میدادم تاثیر میزاشت رفلاکس معدم دارم ایا رو بچه تاثیر میزاره؟! اخه شیر خشکم میخوره عین شیرم بالا میاره گاهی اوقات همشو موقع شیر خوردن هم سینم خس خس میکنه شیر خشکش ناکتالیا شرکت فرانسس چی بدم زود وزن بگیره روده هاش راه بیوفته مثل بچه هایه کولیکیه خیلی زور میزنه قرمز میشه بخودش میتابه راهنماییم کنید خواهشا من اینم بگم ممکنه شیرم بخاطر دعواهایه خیلی بدی که بعد زایمانم شد اینجوری شده باشه؟! حتی باسنش قرمز شده بود از ادرار داغش الان خوب شد شکر خدا با شیر من اواخر دیگه خواب نداشت اما شیر خشک راحت میخوابه 

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وجدان درسته فرزندم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

برای وزن گیری بچه به نظرم شیر شب خیلی مهمه ، شاید درست شیر نمیدی فک میکنی شیرت کمه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

شیر اولش آغوزه غلیظ و زرد رنگه بعد سفید و رقیق میشه این که طبیعیه

با مکیدن شیرت زیاد میشه روالش همینه

اگه نی نی اذیت میشه شیر دوش بگیر گاهی از اون کمک بگیر

بچه اگه کولیکی باشه با شیر خودت و شیر خشک رفلاکس میده باید ببریش دکتر بهش دارو بده 

به خودتم میگه چی بخور که شیرت برای بچه نفخ نداشته باشه

حتما برو دکتر اون بهتر راهنمایی میکنه

شیر خشک سنگینه به خاطر همبن بالا میاره و نفخ میکنه کم کم بهش بده هی دوزش و بیشتر کن

اصلا هم مریض نمیشن اتفاقا خیلی بهتر وزن میگیرن و رشد میکنن

این شیر مادری که میگفتن برا اون وقتا بود که مادر انواع روغنا و غذاهای محلی و ارگانیک میخورد نه الان همش هورمونی و کنسروی معلوم نیست چی میخوریم

خواهرم کلا به بچش شیر خشک میده خلیم خوبه

همه ویتامینا داره میدونی بچت کامل تغذیه میشه

شیر خودتون هر چقدر هست برای اون کوچولو کافیه اینقدر استرس نداشته باش ففط به خورد خوراک خودت بیشتر اهمییت بده اب میوه میوه هار اب دار شیر و سوپ و ابگوشت زیاد بخور . مشکلات معده شما هیچ ربطی به بچتون نداره . اینقدر عجله واسه وزن گرفتننداشته باش بچه یه شبه بزرگ نمیشه  اصلا بهش شیر خشک نده فقط به خودت برس و نهایت قطره شیر افزا از داروخونه بخر بخور همین. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

این دوره کولیک باید طی شه معمولا بچه هااا دارن. 

شیر خشکو کمکی بده نه همیشه اشتباهه... ب جاش خودتو تقویت کن. کاهوووو... گوشت... زیره نبات.... ابگوشت.... رازیانه عرقشو بخر. دلستر. اینا عالین.. بخور شیرتو نزار خشک شه.... 

ایزومیل شیرخشک خوبیه... سوپرامیلم همینطور.... بچه اولته درست اما شیر خودت و بزار بخوره چون تو اغوشت میگیری از نظر روحی رشد میکنه...کی گفته شیر خشک بخوره مریض میشه... شیر خشکای الان از شیر ما مقوی ترن. همه چی حتی اهن و دارن

برای وزن گیری بچه به نظرم شیر شب خیلی مهمه ، شاید درست شیر نمیدی فک میکنی شیرت کمه 

نه فشار میدم سینم سفت میشه مدام از دهنش پس میزنه هی بهش میدم سینمو اما دوباره گریه میکنه خصوصا همون شب از ساعت ۲ شب تا ۹ صبح میخورد خسته میشد پس میزد تا فکر میکردم سیره میخوابوندمش میزد زیر گزیه شکمشم اندازه نقطه کار میکرد کلیم میتابید بخودش باز بااین شیره شکمش خوب کار میکنه و سیر میشه بیشتر میخوابه اصلا خواب بچشم نداشت بچم 

نمیدونی وقتی بهش شیر خشک میدم دیوونه میشم چرا بچم از سینم نباید بخوره تا دیگه مریض نشه 

ن گلم این همه بچه شیر خشک میخورن یعنی همشون مریض میشن دور از جونشون💖🎈

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

عزیزم اول اینکه شیری که چندروز اول از سینه ات بیرون میاد رنگش زرده که بهش میگن آغوز و سیستم ایمنی بدن بچه رو بالامیبره ولی معمولا تا یه روز ادامه داره بعد رنگ شیر سفید میشه دوما اینکه استرس به شدت روی شیری که به بچه میدی اثر داره و ناآرومش میکنه و حتی مقدار شیرهم کم میکنه بدای اینکه چه شیر خشکی بدی بهش با دکتربچه یا مشاور بهداشتش حرف بزن اون بهتر راهنماییت میکنه و اینکه میگی از شیر خشک میترسی که بچه رو مریض کنه بهت بگم شیر خشک واسه بچه ها درست شده و همه مواد لازم برای بدنشونو داره اگه فقط شیشه شیرش و همیشه تمیز نگه داری و شیر مونده بهش ندی اصلا مریض نمیشه خود من پسرمو با شیر خشک بزرگ کردم و هیچ مشکلی نداشت اگه شیرو بالا میاره حجم کم براش شیر درست کن تا معده اش پر نشه ولی فاصله شیردادن و کمتر کن رفلکس معده تا ۶ ماهگی ادامه داره ولی بعضی بچه ها خیلی زودتر خوب میشن خدا نی نی کوچولوتو سالم و سلامت نگه داره

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
این دوره کولیک باید طی شه معمولا بچه هااا دارن.  شیر خشکو کمکی بده نه همیشه اشتباهه... ب جاش خ ...

بخدا همه سعیمو میکنم بگیره سینمو از بس ضعیفه محکم مک نمیزنه اما از امروز سعی میکنم وقتایی که زیاد گریه نمیکنه بهش سینه بدم سیمیلاک چی؟