سلام من بچم ۲۱ روزشه سه روزی هست که بهش شیر خشک میدم چون سینم سیرش نمیکنه و گریه میکنه بچه اولمه دستو پامو گم میکنم گریه میکنه شیرمم ابکیه انگار ابه خیلی فشار میدم تا سفید میشه اما مثل روزایه اول که سفید مایل به زرد بود نیست بچم این اواخر ۶ ساعت یبند مک میزد خسته میشد جون نداره فکش از سینم شیر بخوره حالا بهش شیر خشک میدم اما دارم دیوونه میشم میترسم مریض بشه میگن بچه شیر خشکی مریض میشه اینم بگم من نفخ دارم از قبلم داشتم رو بچم شیر میدادم تاثیر میزاشت رفلاکس معدم دارم ایا رو بچه تاثیر میزاره؟! اخه شیر خشکم میخوره عین شیرم بالا میاره گاهی اوقات همشو موقع شیر خوردن هم سینم خس خس میکنه شیر خشکش ناکتالیا شرکت فرانسس چی بدم زود وزن بگیره روده هاش راه بیوفته مثل بچه هایه کولیکیه خیلی زور میزنه قرمز میشه بخودش میتابه راهنماییم کنید خواهشا من اینم بگم ممکنه شیرم بخاطر دعواهایه خیلی بدی که بعد زایمانم شد اینجوری شده باشه؟! حتی باسنش قرمز شده بود از ادرار داغش الان خوب شد شکر خدا با شیر من اواخر دیگه خواب نداشت اما شیر خشک راحت میخوابه
نگفتی چجور حجمش کم کنم؟ و اگر خواستم شیر خشکش عوض کنم چجور عوض کنم بی زحمت راهنماییم کن
گفتی ۶۰ میل درست میکنی اگه هر بار بالامیاره تو ۳۰ میل شیر اماده کن یه ربع بعد ۳۰ میل دیگه بهش بده یه روز اینکارو بکن ببین چجوریه نتیجه اگه خوب بود ادامه بده در مورد نفخ و کولیک هم تو سه ماه اول تو نوزادها زیاده اگه دیدی بی تابی میکنه شکمو با دستت گرم نگه دار اابته از روی لباس یااینکه جوری بغلش کن شکمش بچسبه به بدن تو که گرم بشه دردش کمتر میشه برای شیر خشکش هم از داروخونه یا دکتر سوال کن که کدوم برای مشکل نوزاد تو بهتره باید قبلی رو دیگه استفاده نکنی و جدیده رو مصرف کنی عوض کردنش تدریجی نیست
یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐