2777
2789

هفته ۲۵ هستم.ازدیشب لکه بینی دارم😭لک قهوه ای

یک کمم دلم درد میکنه،نمیدونم بخاطر استرس یا لکه بینی

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دکتر دیگه برو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
برو بیمارستان یا برو مطب دکترت

دکترم یک شهر دیگست ،شهرخودمون میترسم برم .امروزم مطب نیست کسی

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

نگران نباش بدتر میکنی حالتو دکتر ک قحطی نیومده یکی دیگه پیدا کن یا برو زایشگاه برو بهداشت سونوکید ...

پریروز سونو داپلر بودم،همه چی خوب بود.تکون هاش هم خوبه،نمیدونم چرا اینطوری شدم از دیشب

پریروز سونو داپلر بودم،همه چی خوب بود.تکون هاش هم خوبه،نمیدونم چرا اینطوری شدم از دیشب

الان برو بهداشت صدای قلبشو چک کنن

بابا شوخی نگیرید

تو راه هم ی دکتردیگه پیدا کن

الان برو بهداشت صدای قلبشو چک کنن بابا شوخی نگیرید تو راه هم ی دکتردیگه پیدا کن

دوستم بهداشت ماماست.زنگ زدم گفت چون قهوه ای احتمالا یک خون خشک برا چند روز قبل.گفت تو این کرونا نیا ،اگر قرمز یا صورتی شد بیا

چجوری؟از کجا

گم کردم تاپیکش و 😥😥😥الان تاپیک زده بود ماما هستم هرکی سوال داره بپرسه شما همین الان برو بیمارستان قسمت زایشگاه اگه 16 هفته اینا بودی میگفتم شیاف بزنی چون خودم تجربه دارم اما 25هفته را نمیدونم 

دوستم بهداشت ماماست.زنگ زدم گفت چون قهوه ای احتمالا یک خون خشک برا چند روز قبل.گفت تو این کرونا نیا ...

احتیاطا برو بهداشت بااین حال

بازم خودت میدونی

همیشه همون یک درصد احتمالات مارو بدبخت میکنه

گم کردم تاپیکش و 😥😥😥الان تاپیک زده بود ماما هستم هرکی سوال داره بپرسه شما همین الان برو بیمارستان ...

آمپول پرولوتن میزنم هفته ای یکی.از شیاف قوی تر

احتیاطا برو بهداشت بااین حال بازم خودت میدونی همیشه همون یک درصد احتمالات مارو بدبخت میکنه

باشه😭