2777
2789
عنوان

به طرز عجیبی خودمو چشم میزنم😐

936 بازدید | 35 پست

چند وقت پیشا تو یه بحث خانومانه گفتم که آره من پریودم خیلی راحته و اصلا درد ندارم و فلان...

بعدش چند روز بعد پریود شدم یعنی درد داشتم در حد چیییییی در و دیوارو چنگ میزدم نمیتونستم از جام بلند بشم😐😶

بعد حالا بعد این.من موم استفاده میکردم ساق پامو موی زیر پوستی در اورده بود منم درآوردمش زخم شد هی یه ماهه درگیر اینم درمانش کنم خلاصه چند روز پیش دیدم خیلیییی کمرنگ شده‌خوشحال شدم بعد اینو داشتم میگفتم که چه خوب تاثیر گذاشت و راحت شدم

هیچی دیگه رفتم حموم یادم نبود کرم لایه بردار استفاده میکنم نباید پوستمو لایه برداری ‌کنم

برداشتم نمک حموم زدم لایه برداری کنم که دیدم میسوزه زود شستمش.

زد دوباره همون قسمتارو زخم و زیلی کرد

این شانس مایه 😐😂😑

نی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا چشمم واسه خودم شدید شوره

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

من و پدرمم همینیم

فقط کافیه از خودمون تعریف کنیم

مادرم اگه باشه سریع میگه هیس ساکت باش بهش فکرم نکن😅😅😅

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

شوهرمنم اینجوریه از هرچی تعریف میکنه خراب میشه😂

رفته بودیم گوشی فروشی برامن گوشی بخریم بعد با یارو صحبت میکرد میگفت گوشی خودمو ببین ۳ساله دارم یه بارم تعمیرگاه نرفته شب اومدیم سوخت😂😂😂