2777
2789
عنوان

به طرز عجیبی خودمو چشم میزنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 35 پست
شک نکن که میشه دیدم که میگم و تجربه هم کردم...نه از خودت نه از زندگیت از هیچیت هیچوقت تعریف نکن حتی ...

وای خیلی عادت بدی دارم همه این کارایی که گفتیو میکنم خیلییی سادم😓😓سعی میکنم ترکش کنم

نی 
عزیزم خواهش میکنم اصلا راجب خودت نظر نده نابود کردی خودتو😂😂

یعنی موفقیت تو دستامم اونجا ک میگم چه خوب شد گند میخوره ب همه چی گنداااتتا فقط بره خودمم اینجوریممم یا من از پاهام خیلی راضی بودم سفید و صاف بدون هیچ ترکی همیشه میگفتم جون چ پاهایی یه ترکم نداره پاهام واریس زده خخخخخ ابن اخری بیشتر زجرم میده

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی موفقیت تو دستامم اونجا ک میگم چه خوب شد گند میخوره ب همه چی گنداااتتا فقط بره خودمم اینجوریممم ...

حتی تو ته دلتم راجب خودت نظر نده خوب؟😆😂😂😂

راستی واسه واریس شنیدم زالو درمانی خیلی موثره

نی 
وای خیلی عادت بدی دارم همه این کارایی که گفتیو میکنم خیلییی سادم😓😓سعی میکنم ترکش کنم

حتما اینکارو بکن...بزار برات یه چیزی تعریف کنم ببینی مردم تا کجا بفکر این هستن زندگیشون چشم نخوره..

همسایمون خونشو کوبید یه ۴ طبقه ساخت رفت بالا خونه که نبود ماشالا قصر ساخت و همه پسراشو اورد اونجا بعد که ساختمان تمام شد درب حیاطشو طوسی روشن کرد و بعد با رنگ مشکی درو خط خطی کرد انگار مثلا یه بچه دو ساله اینکارو کرده بود خلاصه هر کی عگارت رو میدید میگفت چه خونه ای اَییییییی پس چرا درب خونش اینجوریه چرا یه رنگ درست نزده...میدونی برای خودش چرا درست کرد که دم چشم نیاد..بعله خواهر مردم اینجورین...شما هم از این به بعد روشتو عوض کن.

چون میگذرد غمی نیست...
حتما اینکارو بکن...بزار برات یه چیزی تعریف کنم ببینی مردم تا کجا بفکر این هستن زندگیشون چشم نخوره.. ...

واقعا چه فکری داشتهههه

نه دیگه واقعا تجربه شد باید جلوی زبونمو بگیرم

ممنون گلم🌹

نی