2777
2789
از اونجاها ک دون مرغ میفروشن😂😂😂😂 فروشگاها دارن بسته بندیشو

😁,من خریدم پودره درسته؟

طعمشم بد نیس یه قاشق میریزم تو کتری دو لیوان اب میزارم جوش بیاد یکم بهد خاموش میکنم مث چایی میخورم،درسته؟😁😘

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی گلم

😚😚😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
😁,من خریدم پودره درسته؟ طعمشم بد نیس یه قاشق میریزم تو کتری دو لیوان اب میزارم جوش بیاد یکم بهد خا ...

اره گلم پودره ولی دمش نکردم من تاحالا😂😂😂یبار خریدم سالاد عربی درست کنم ک خراب شد تا هیشکی ندید ریختم سطل اشغال😬

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
😱😂😂😂وای

همچین اشپزیم من😂غذاهای ملل خواستی درخدمتم

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
اره  ولی خیلی روغن نارگیل و زرده تخم مرغ میزنم تقریبا هفته ای س بار میزنم همشو

جدا جدا میزنی یا قاطی  میکنی؟ من موهام بلنده ولی دوس دارم تا پایین کمرم بیاد نمیدونم چیکارکنم  

جدا جدا میزنی یا قاطی  میکنی؟ من موهام بلنده ولی دوس دارم تا پایین کمرم بیاد نمیدونم چیکارکنم & ...

نه جدا 

زردرو با روغن زیتون قاطی میکنم

نارگیلم روغنشو ب کل موهام میزنم

قرص هیرویتم میخورم

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !