نگاهت میکنه البته چشم و چشم و موضوع دیت نیست بگم ولی سنگین سرد و اخم نگاه کنه منظوری داره یا نیش خند هم بزن البته بگم اصلا نگاه جنس مخالف نمیکنه و اینکه نمیدونم دلیل این رفتارش چی بوده
هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠
پسرا کلا فاز و سیس قدرت و مردونگی دارند میخوان خیلی جذاب باشند اخم میکنند که شبیه ابله های مضحک میشن معمولا
هزار سال پس از مرگ من گر بازآئی/ ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست!..../ ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود/ وان دل که با خود داشتم با کاروانم میرود/ در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود اینا رو برای کسی نذاشتم صرفا عشق سعدی دارم 🫠
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
پسرا کلا فاز و سیس قدرت و مردونگی دارند میخوان خیلی جذاب باشند اخم میکنند که شبیه ابله های مضحک میشن ...
بابا میگم ی پسره من مشتریم بعد این کلن اخلاقش آینه نگاه مشتری نمیکنه یا نگاه کنه خیلی کم در حد ثانیه ولی من رفتم حرف هم زدیم خیلی با اخم و جدی نگاهم میکرد حالا همش فکرم درگیره این چرا اینجوری رفتار کرد