2777
2789
خالی😐

متوجه نشدم ...نه با آب بخور😁

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیب چقد باید بمونه رو مو...حنا مو رو رنگی نمیکنه؟؟

هرچقدر قهوه رو بیشتر بزنی موهات قهوه ای تر میشه و قرمزیش گرفته میشه چهار ساعت یا اگر بتونی شب تا صبح بزن.اگر بتونی ماهی دوبار عالیه اگرم نه ماهی یکبار بزن.قرص هرویت هم خیلی خوبه در کنارش 

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 
اول بگم که رنگ تا مدت ها نمیتونی بزنی که چه بهتر رنگ مو رو خراب میکنه.دوم اینکه هرچقدر قهوه بیشتر بز ...

ممنون عزیزم من مجردم رنگ نمیزارم موهام خیلی شوره داره و خیلیییییم میریزه مو خورده هم داره میخام امتحان کنم ببینم تاثیر داره

واسه رسیدن به عشقم با دلای پاکتون یه صلوات واسم میفرستید مرسی مهربونا 😍😘😘
نکشه یهو😐😬😂

نه بابا ..من چهار ماهه میخورم موهام پرپشت شده

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ممنون عزیزم من مجردم رنگ نمیزارم موهام خیلی شوره داره و خیلیییییم میریزه مو خورده هم داره میخام امتح ...

اول یه نوک گیری ساده بکن تا موخوره هات بره بعد حمام ماسک آبرسان مو بزن 😍

اول یه نوک گیری ساده بکن تا موخوره هات بره بعد حمام ماسک آبرسان مو بزن 😍

نوک گیری میکنم باز میشه مثل اول مرسی حتما همین کارو میکنم عزیزم

واسه رسیدن به عشقم با دلای پاکتون یه صلوات واسم میفرستید مرسی مهربونا 😍😘😘
هرچقدر قهوه رو بیشتر بزنی موهات قهوه ای تر میشه و قرمزیش گرفته میشه چهار ساعت یا اگر بتونی شب تا صبح ...

مرسی گلم چندوقت نتیجه میگیرم؟؟

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤
مرسی گلم چندوقت نتیجه میگیرم؟؟

دو سه ماه بزن خودت متوجه نرم شدن و بلند شدن موهات میشی.قرصه هم من تا الان هفتاشو خوردم موهای جدید دراوردم و درخشان شده موهام

ازکجابیارم😐

از جای معتبر و بسته بندی معتبر بخر هرروز یه قاشق بریز تو یه لیوان آب بخور

ازکجابیارم😐

از اونجاها ک دون مرغ میفروشن😂😂😂😂

فروشگاها دارن بسته بندیشو

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
دو سه ماه بزن خودت متوجه نرم شدن و بلند شدن موهات میشی.قرصه هم من تا الان هفتاشو خوردم موهای جدید در ...

فقد قرصوبخورم نتیجه نمیده؟؟

میشه واسه زودتر رسیدن ب حاجتم ی صلوات بفرسین❤