2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما چیکار کردین؟منم میخام عمل کنم نمیدونم کرمان کی کارش خوبه؟😕

نه عزیزم من پره ها بینیم غضروفیه 

سر بینی گوشتی اصلا نمی‌فهمم چیکار کنم همه میگن عمل نکن بد میشه 

نه عزیزم من پره ها بینیم غضروفیه  سر بینی گوشتی اصلا نمی‌فهمم چیکار کنم همه میگن عمل نکن بد می ...

منم میخام عمل کنم موندم پیش کی برم میترسم بعد عمل واسه تنفسم مشکل پیش بیاد

شما عمل کردی اخرش؟  من دنبال یه دکتر خوبم😔

نه هنوز منم موندم فعلا تا قبل میخواستم برم قرایی اما الان میگن صفری وصالحی خیلی بهترن، البته دکتر کرامت یوسفی که حرف نداره کارش متاسفانه دستمزد بالا داره

نه هنوز منم موندم فعلا تا قبل میخواستم برم قرایی اما الان میگن صفری وصالحی خیلی بهترن، البته دکتر کر ...

عزیزم من الان یه ماهه پیش دکتر موسی محمودی تو کرمان عمل کردم عمل بینی و چانه همزمان بشدت ازش راضیم اگ عکس قبل عمل بینی و بعدش ببینی واقعا متوجه میشی به هرکی نشون میدم میگ امکان نداره این بینی قبل تو باشه منم مث تو واقعا سرگردون بودم ولی دکتر خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم یه سر مطبش بزن

عزیزم من الان یه ماهه پیش دکتر موسی محمودی تو کرمان عمل کردم عمل بینی و چانه همزمان بشدت ازش راضیم ا ...

سلام میخواستم از دکتر محمودی وقت بگیرم کارشون چطوره من نیمه فانتزی میخواستم خوبه که پیش ايشون عمل کنم؟