ahooraam مدیر عضویت: 1396/12/13 تعداد پست: 1334 عنوان شیرازیا | مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 92 پست سلام وقتتون بخیر ما مشهد هستیمشوهرم میخواد انتقالی بگیره از شرکتش که بریم شیراز، چقدر خونه ها گرونه اونجا😐کدوم محله هاش خوبه و قیمت مناسب؟ دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند 1399/02/30 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_چشم_عسلی عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7200 من امروز رفتم تو دیوار محله کتسفس ۱ میلیاردددددددددددددد 😲😲😲 الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7666 قدوس متری ۱۵ شده وای فاجعه شده اوهوم ولی خب جاش وااااقعا عالیه نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
mahbanoo77 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5964 حداکثر تا پارسال نمیدونم دقیق مگه الان چن شده؟ زند و ملاصدرا خیلی گرونه خیلیپارسالم سیصد نبوده
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7666 عزیزم چمران خیلی بیشتر از این حرفاس 🥴 واقعا ؟من حدس زدم چون خونه مادرشوهرم بالای چمرانه ... نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
mamaaaaaaaii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10407 اوهوم ولی خب جاش وااااقعا عالیه اره واقعا خودم اونجا بودم الان اومدیم همت
خوشبختs عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 2764 بچه ها لیزر موی زائد جای خوب میشناسین؟ خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنید ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
mamaaaaaaaii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10407 اونجا اره میدونم خب همون کلاس داره مثلا بر تلخدش خونه بخری بعد بگی ستار خانم
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7666 چندوقته بنگاه نرفتید🙄🙄 من مادرم تو صدرا فاز یک آپارتمان نوساز متراژ۱۶۰ متر سه خوابه بزرگ آپارتمان تمام امکانات داره بهمون گفتن ۶۰۰ میخریم نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
crazy_girl عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 8172 شما شریف آباد هستین اره ما از پزشکان جبور شدیم بیایم اینجا😑😑 مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
دختر_چشم_عسلی عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7200 واقعا ؟ من حدس زدم چون خونه مادرشوهرم بالای چمرانه ... فک میکنم حدودا متری ۲۰ یا حتی بیشترم شده باشه ! الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7666 اره واقعا خودم اونجا بودم الان اومدیم همت همت هم خویه نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
mahbanoo77 عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 5964 خب همون کلاس داره مثلا بر تلخدش خونه بخری بعد بگی ستار خانم ارع منم دیدم😂😂😂
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7666 فک میکنم حدودا متری ۲۰ یا حتی بیشترم شده باشه ! اهان ...چون واقعا جاش هم خوبه هم آب هوای عاااالی هم منظره عاااالی هم جاش عااالیه نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢