2777
2789
عنوان

شیرازیا

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 92 پست
اره ما از پزشکان جبور شدیم بیایم اینجا😑😑

یکی از آشناهامون هم اونجاست

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی از آشناهامون هم اونجاست

جای جالبی نیست 

خداروشکر ما هم مامانم از پسنداز خودش یه خونه خرید اینجا ول کرد

بعد دیگه کار پدرم ریخت بهم مجبور شدیم بیایم اینجا 

بازم خوب بود همین بود که آواره نشیم

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
تا مرکز شهر چقدر فاصله داره؟ به نظرت اونجا بهتره یا صدرا، فرصت، رحمت؟

من خودم اصلا صدرا رو دوست ندارم 

میانرود بیشتر خونه هست که بهتر 

از خیابون زندان میر پایین خیلی با تو شهر فاصله نداره

رحمت تا کجاش باشه

فرصت هم بلد نیستم

الان که شیرازی‌ها جمع هستین با اجازه اسی خانومای شیرازی جراحی پلک بالا برای زیبایی کدوم دکتر کارش به ...

تزریق فیلر زیر چشم کدوم دکتر خوبه؟

میشه لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید؟
ایشالله دوباره نیری یه جای خوب  بازم عاقلی مادرتون

اره واقعا 

فدات شم عزیزم مرسی😘😘

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز