2777
2789
عنوان

شیرازیا

627 بازدید | 92 پست

سلام وقتتون بخیر 

ما مشهد هستیم

شوهرم میخواد انتقالی بگیره از شرکتش که بریم شیراز، چقدر خونه ها گرونه اونجا😐

کدوم محله هاش خوبه و قیمت مناسب؟ 

دریغ کز شبی چنین سپیده سر نمیزند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی ب پولت داره چقد میخای واسه خونه هزینه کنی

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
زندگیمونو بفروشیم 500

اگه بخای بخری منطقه شریف اباد و پایگاه هوایی میتونی فقط🙄🙄

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
میتونید با ۵۰۰تومن یه خونه تو سراج بخرید

سراج پونصد؟؟؟؟😳😳😳

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

الان که شیرازی‌ها جمع هستین با اجازه اسی خانومای شیرازی جراحی پلک بالا برای زیبایی کدوم دکتر کارش بهتره کسی هس بدونه!!؟؟ 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

ی اپارتمان ی خواب شاید تو سراج گیرتون بیاد اونم ن زیاد نوساز

چند مدته بهم نمیگه "دوست دارم" اما امروز #صبح که خواب مونده بودم و دیرتر بیدار شدم،رو در یخچال یادداشت گذاشته بود: ((عشقم سلام روزت خوش مرسی که چشماتو امروزم باز کردی ئقربون پُف اول #صبح صورتت دیشب خیلی قشنگ خوابیده بودی تا #صبح نگاهت کردم نشد بخوابم میدونم الان که اینو خوندی اخمات رفته توهم ولی نگران نباش،نه معده درد دارم نه سردرد،صبحونمم خوردم. میرم سر کار جونه دلم))  یاد حرفای دیشب سارا افتادم که میگفت: ساسان زیاد میگه دوست دارم ولی تو گوشیش smsهای شاخدار میبینم. یکم فکر کردم،میبینم به گفتن نیست به رفتاره...♥️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز