2777
2789
عنوان

طرز تهیه شربت سکنجبین+ خواص

2717 بازدید | 6 پست

شربت سکنجبین که نام اصلی آن سرکنگبین است  مناسب برای افردا مزاج گرم در فصل گرما توصیه می‌شود. یکی از اصلی‌ترین خواص شربت سکنجبین این است که صفرای اضافی بدن را خارج می‌کند.

طرز تهیه شربت سکنجبین

نعناع تازه   150 گرم
شکر        1 کیلوگرم
سرکه       100 گرم
آب           2 لیوان

_ شکر و آب را با هم مخلوط کنید روی حرارت گذاشته تاشکر حل شود .

_ نعناها را هم خوب بشویید و بعد داخل شهد به جوش آمده بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد شود.

_سرکه را هم کم کم اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید.

_  حالا آن را از صافی رد کنید و بعد ازسرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.

خواص شگفت آور شربت سکنجبین :

کاهش دمای بدن

اشتها آور

رفع سردردهای پیاپی 

کاهش درد معده 

درمان مشکلات گوارشی و نفخ معده

درمان کامل بی‌خوابی

درمان مشکلات ادراری

مصرف سکنجبین برای چه افرادی ممنوع است :

برای افرادی که حالت تهوع دارند.

که ضعف اعصاب دارند .

خانم‌هایی که دردهای و مشکلات رحمی دارند.

درصورتی‌که دارای بیماری خاصی هستید قبل از مصرف سکنجبین با پزشک خود مشورت کنید.

استارتر شما چیزی از طب سنتی میدونی؟

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع مد نظرتون چیه ؟

با مریم گلی  میشه موهای سفید رو مشکی کرد؟

بعضیا گفتن جواب گرفتن

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

کره بادام زمینی اگه صبح ناشتا بخوری لاغر میکنه اگه بعد غذا بخوری چاق میکنه ولی کلا یادت باشه اصلا از شرکتی ها نخری فوق العاده افتضاحه شکر بش میزنند واصلا قابل اعتماد نیست من دکتر رژیم غذایم کره کامک رو بهم معرفی کرد خیلی عالیه واقعا مزه ی خالص بادام زمینی میده کاملا حس میکنی طبیعیه جلوی خودت از بادام زمینی کره میگیره کلا کارش کره درست کردن از مغزیجات هست از پسته بادام هندی بادام ازهمه مغزیجات کره میگیره خیلی خوشمزس 

شمارشو برات میذارم ۰۹۳۷۲۸۵۲۳۶۶

شربت سکنجبین خیلی خوبه به جای نوشابه و نوشیدنی های گازدار میشه مصرف کرد. تازه خواصشم خیلی زیاده مخصوصا برای کبد چرب. فقط درست کردنش وقت و حوصله میخاد که بعضی ها ممکنه نداشته باشن. البته آماده اش هم هست من آمده میخرم چون وقت ندارم درست کنم  یه بار درست کردم میزان سرکه و عسلش کم و زیاد بود اخرشم اونجور که باید نشد دستورای مختلف رو هم تست کردم اخرشم اماده و طبیعی ش رو خریدم خوب بود.

اینو بگم وقتی از روی دستور  تهیه میکنید اینم بدونید که مزاجتون سرده یه کم عرق نعناع اضافه کنید یا نعنای تازه. اگه طبعتون گرمه میتونید عرق کاسنی یا بیدمشک اضافه کنید.بعضیا که ضعف عصبی دارند میزان سرکه رو کمتر میریزن.

یه سایت هست خیلی معروفه همیشه از اون عرقیات و شربت میخرم سایت گلاب رایحه،البته برندهاش وسیع و قدح خیلی داخل بازار هست معروفه. شربت سکنجبینش هم خیلی خوبه میزان سرکه و شیرینی اش متناسبه.همه میتونن استفاده کنن.اذیت کننده نیست سرکه اش.اگه خواستین بخرین برین داخل سایت گلاب رایحه(تو گوگل سرچ کنین) بعد از فروشگاه   قسمت شربت ها، شربت سکنجبین هست.

راستی شربت سکنجبین رو با بقیه عرقیات هم میتونین ترکیب کنید من گلاب میریزم  برا تابستون با بیدمشک خیلی خوب میشه. هم مقویه هم خوشمزه.