2777
2789
سلام خانومای گل دوستان شماها دکتر زنان خوب در شمال تهران که طرفدار زایمان طبعی باشه میشناسین؟ ممنون از پاسخ هاتون:)
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تارا و ژتون عزیز؛ شما پیش دکتراتون زایمان طبیعی انجام دادین و راضی بودین؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
میشه بقیه هم نظر بدن لطفا میخوام یه دکتر خوب انتخاب کنم که چند نفر ازش راضی باشن
من دکتر صابری میشناسم خیلی ماهه توی دو تا بیمارستان توی سعادت آباد هست مطبش رو نمیدونم اما یه کلینیک سارا هم هست خ کارگر
اگر دوست داشتین به پسر من رای بدید http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021513504976322 ممنونم
یعنی میشه بقیه خانومایی که زایمان طبیعی داشتن هم بیان نظر بدن
دکتر لاله امینی فوق تخصص زایمان طبیعی از فرانسه...فقط طبیعی زایمان میکنه...مطبش وزرا...بیمارستان دی, بیمارستان جم. دوستم در سی و پنج سالگی پیشش طبیعی زایمان کرد راضی بود ولی من چون کلا نمیخواستم طبیعی زایمان کنم و سزارین رو ترجیح میدادم نرفتم پیشش البته برا ویزیت یه بار رفتم دکتر خوش اخلاق و با حوصله ای بود. دکتر خودم سهیلا عارفی هم خیلی خوب بود اما نمیدونم طرفدار طبیعی باشه یانه؟
اگه شمال غرب تهران یعنی سعاد ت آباد هم بخوای دکتر ملیحه شاددل ساختمان پزشکان قدس سر بلوار دریا ..واقعا دکتر بی نظیر هم از نظر تجربه و تشخیص خوب هم ازنظر حوصله و دقت و نکته بینی .. واقعا من خیلی راضییم ..چون خودم کلی دکتر عوض کردم آخر مشکلم توسط ایشون حل شد
سلام دکتر منم خانم دکتر معصومه یونسی، فوق تخصص نازایی و جراح لاپارسکوپی، مطب1: سعادت آباد، کنار بیمارستان پارسیان، ساختمان پزشکان پارسیان، طبقه 7 اینم سایت اینترنتی: http://www.dryounesi.com دقت، اخلاق، حوصله و جراحی تمیز و علم به روز از خصوصیاتشه
الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبینَ وَ الطَّیِّبُونَ لِلطَّیِّباتِ { زنان پاک از آن مردان پاک و مردان پاک از آن زنان پاکند} نور - 26