دکتر لاله امینی فوق تخصص زایمان طبیعی از فرانسه...فقط طبیعی زایمان میکنه...مطبش وزرا...بیمارستان دی, بیمارستان جم. دوستم در سی و پنج سالگی پیشش طبیعی زایمان کرد راضی بود ولی من چون کلا نمیخواستم طبیعی زایمان کنم و سزارین رو ترجیح میدادم نرفتم پیشش البته برا ویزیت یه بار رفتم دکتر خوش اخلاق و با حوصله ای بود. دکتر خودم سهیلا عارفی هم خیلی خوب بود اما نمیدونم طرفدار طبیعی باشه یانه؟
اگه شمال غرب تهران یعنی سعاد ت آباد هم بخوای دکتر ملیحه شاددل ساختمان پزشکان قدس سر بلوار دریا ..واقعا دکتر بی نظیر هم از نظر تجربه و تشخیص خوب هم ازنظر حوصله و دقت و نکته بینی .. واقعا من خیلی راضییم ..چون خودم کلی دکتر عوض کردم آخر مشکلم توسط ایشون حل شد
سلام دکتر منم خانم دکتر معصومه یونسی، فوق تخصص نازایی و جراح لاپارسکوپی، مطب1: سعادت آباد، کنار بیمارستان پارسیان، ساختمان پزشکان پارسیان، طبقه 7 اینم سایت اینترنتی: http://www.dryounesi.com دقت، اخلاق، حوصله و جراحی تمیز و علم به روز از خصوصیاتشه
الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبینَ وَ الطَّیِّبُونَ لِلطَّیِّباتِ { زنان پاک از آن مردان پاک و مردان پاک از آن زنان پاکند}
نور - 26