2777
2789

سلام من امروز موعد پریودیم بود و تقریبا ۱۴ روزه از تخمک گذاریم میگذره و تا الان کلی علائم داشتم ولی دیروز بی بی چکم منفی شد

ولی امروز بعدازظهر یک دفعه ساق پاهام و کمرم درد گرفت و ترشح قهوه ای رنگ داشتم که فقط با دستمال کشیدن مشخص میشد و تا الان دیگه خبری نشد

قبلا هروقت ترشح قهوه ای داشتم بلافاصله پری اومده ولی الان هیچی...یکم احساس تهوع دارم و سینه هام درد داره و تو شکمم احساس سنگینی و سفتی میکنم نمیدونم بخاطر چی میتونه باشه

به نظرتون میتونه از لانه گزینی باشه؟

من روز موعدم لکه بینی داشتم بدون هیچ علائمی 

سه روز بعدش بی بی چک مثبت شد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سینه هام درد میکنه فقط همین

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

لانه گزینی چندم قاعدگی اتفاق میوفته؟؟ 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

مال من مثلا 3،4 روز قبل از موعد پریددم 2 تا لک خخخیییلللییی کمرنگ رو لباس زیرم دیدم.انگار آب ریخته بود رو لباس زیرم ولی آب نبود چون خشک که شد باز هم لک مونده بود

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
چه خوووب لکه بینی تون چجوری بود؟چند روز طول کشید؟ قبلش بی بی زده بودین؟

دو روز

نه بی بی نزده بودم

اون بی بی چکی که بعد سه روز مثبت شد هاله ی خیلی کمرنگی داشت بعید میدونم قبل اون نشون میداد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.