2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 23 پست
 یه لباس مورد دار بپوش صداش بزن بوسش کن یکم همون کارارو بکن خواب که از سرش پرید بگو منو برسون ش ...

نه بابا این چیزا تور نداره از خواب بیدارش کنم قاطی میکنع الان خواهر خودشو میخواست ببینه دو شاعت پیش رفته بود 

بچه دارم ۴ ماهشه نمیتونم تنها برم خود شوهرمم نمیزاره با بچه تنها رانتدگی کنم

چرا مامان بابات اشتيشون نميدن بخاطر شما دوتا؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر بدون بچه برو لذت ببر  بهت از اينه كه هم بخواي خواهرتو ببيني هم به بچه برسي، بچه تو بزار بر ...

اخه ۴،ماهشه شیر منو میخوره خواهرمم همش منتظر دوسنبه بشه بچه ارو بیینه

یه لباس مورد دار بپوش صداش بزن بوسش کن یکم همون کارارو بکن خواب که از سرش پرید بگو منو برسون ش ...

دلت خوشه ها همه مردها كه مث هم نيستن شوهر من رو فرم نباشه لختم شى نگات نميكنه ،هميشه ميگه وقتى عصبيم اصل به اين چيزا فكر نميكنم

NEW LIFE,,,,,,,,
اخه ۴،ماهشه شیر منو میخوره خواهرمم همش منتظر دوسنبه بشه بچه ارو بیینه

اخي عزيزم خودش بچه نداره.

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
دلت خوشه ها همه مردها كه مث هم نيستن شوهر من رو فرم نباشه لختم شى نگات نميكنه ،هميشه ميگه وقتى عصبيم ...

دقیقا عین شوهر من اصلا توجه نداره به این چیزا و خواب باشه یا عصبی اینکارارو کنم بدتر عصبی میشه قاطی میکنه

نه نداره ذوق اینو داره که شوهرم هر بار یه بازی در میاره

اژانس بگير برو، نميخاد رانندگي كني، چرا سختش ميكني، ولي شب كه امدي خونه باهاش صحبت كن بگو دوشنبه ها روز منه منم از صبح بيدار ميشم ميرم تا شب غذاتم از شب اماده ميكنم گرم كن بخور دلخوشيمو ازم نگير كه از چشمم ميوفتي