2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

138 بازدید | 21 پست

اخرین بار یه دعوا شد البته از روزی که دنیا اووردم چند بار شوک و استرس بهم وارد شد ۱۸ روزه دنیا اووردم یبند درحال گریه بودم اخرین بارش ۳ روز پیش بود که پسرم از اون شب ۵ ساعت ۴ ساعت یبند شیر میخوره شیر دارما اما ابکی و کم 

و تا سینمو ول میکنه انگار پستونک موقتی گذاشته باشم دهنش گریه میکنه چکار کنم ۳ بارم بریده بریده بالا اوورد با فاصله یبار سر شب یبار دو ساعت پیش یبار الان 

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شیر خشک کمکی بهش بده البته با پزشک مشورت کن

اون که امروز میخوام براش بگیرم تو بیمارستان اتاق عمل بودم بچه خیلی گشنش بوده بهش شیر خشک دادن اما بد مزس خیلی دیگه غیر روزایه اولم که زیاد نمیتونستم بشینم سینه بدم بهش میدادم سرهم پنج بار دیگه ندادم الانم دارم شیر خشکا منتهی نمیخوام این مارک و بهش بدم یه مارک دیگه که اطرافیانم خیلی ازش راضی بودن میخوام بگیرم ظهر بنظرت الان موقتا از اون درست کنم بدم بهش موردی نداره؟!

اون که امروز میخوام براش بگیرم تو بیمارستان اتاق عمل بودم بچه خیلی گشنش بوده بهش شیر خشک دادن اما بد ...

وقتی بیمارستان داده حتما عیب نداشته 

مزه ش برای شما بده ، بچه ذائقه ش فرق داره

شیر خشک بهش بده خودت راحت کن دیگه بزرگ بشه اذیت میشی

امروز میخوام براش بگیرم یعنی مشکل از شیرمه؟! من نفخ دارم بخاطر اعصابم و مدام شوک و استرس دارم تو زندگیم چون باخونواده شوهر زندگی میکنم خود خورم زیادی و اینکه کمخونی شدید از قبل بارداری و بارداری و بعد عمل دارم الانم که سوء هاضمم بهتره شیر خشکیش کنم کنارش گاهی اوقات سینمم بدم

پستونک بهش بدید، علت بالا آوردنش غلظت کم شیر هست

میشه قشنگ توضیح بدید واقعا هم سینمو کلی فشار میدم میزنه بیرون ابکیه چون ابکیه سیر نمیشه بالا میاره؟!

میخوام بدم کنار شیرم اما میخوام بدونم مشکل از شیرمه؟! اصلا هم وزن نمیگیره

شیرمادروقتی نفخ باشه ورقیق باشه به دردبچه نمیخوره نه مغذیه نه وزن میگیره چون رقیق هم هست خواب هاش سنگین نیست برای رشدمغزخوب نیست شیرخشک خوبی که بهش بسازه روپیداکن بهش بده شیرخودتم اگه همین جوررقیق ونفخ داربودبهش نده