2777
2789
عنوان

حتی ی تبریک نگفت 😂

186 بازدید | 25 پست

۴ساله دوستیم کلا ابن مدت ولنتاین رو قبول نداره میگه واسه خارجیاس ب ما چه حالا منم توقع کادو ندارم ولی هر سال ی تبریک میگفت دیشب اومد دیدمش من براش ی شاخه گل گرفتم گفتم بلخره روز عشقه میدونستم اون هیچی نمیگیره نگرفته بود ولی حتی تبریکم نگفت حتی امروز. حتی ی پست هم نفرستاد تو اینستا منم فرستادم فقط لایک کرد شانس من 😂اینم از ولنتاین من این گلو گرفتم براش من دیشب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستان من دقیقا همینجوری بود بعد ۳ سال دلداری دادن که حتما اخلاقشه و پولکی بازی در نیار کادو نداد ک نداد.. فهمیدیم طرف بهش خیانت میکرده اتفاقا برای اون دختره حسابی خرج میکرده

اگه تبریک نگفت اون روشنا در جای دیگه باید جستجو کنی ومهمه عزیز شما مشکل بزرگتری داری 4 ساله دوستی تو تکلیف رابطه تو بلید روشن کنی اگه کات بشه باختی مشکل پیدا میکنی در ازدواج با فرد بعدی چرا برای رابطه تاریخ انقضا نمیگذارید حتما جنسی هم داشتی متاسقانه

یکی از دوستان من دقیقا همینجوری بود بعد ۳ سال دلداری دادن که حتما اخلاقشه و پولکی بازی در نیار کادو ...

این از این عرضه ها نداره هیچ دختری نمیتونه باهاش دوست بمونه اینقدر اخلاقش گنده😂فقط من تحملش میکنم چون دوستش دارم واقعا اصلاااااا دلمنمیخاست کادو بگیره چون دست بالش بستس ولی گفتم حداقل ی تبریک میگه اونم نگفت🥺

اگه تبریک نگفت اون روشنا در جای دیگه باید جستجو کنی ومهمه عزیز شما مشکل بزرگتری داری 4 ساله دوستی تو ...

یه سوال ب نظر شما تاریخ انقضای رابطه چقدره بعد چه مدت اگه به سرانجام نرسید باید ول کرد؟

اگه تبریک نگفت اون روشنا در جای دیگه باید جستجو کنی ومهمه عزیز شما مشکل بزرگتری داری 4 ساله دوستی تو ...

نه اتفاقا پسر خیلی خوبیه خیلیییی اصلا از اون آدمایی سواستفاده گر نیست هیچ رابطه جنسی نداشتیم بیشتر بخاطر همین اخلاقش هست ک دوستش دارم خیلی آدم خوبی ذاتش درسته ولی خب ذوق احساس نداره بهشم میگم میگه من سنی ازم گذشته کلا ۳۰سالشه اونوقت 🤦♀️من ۲۰ام

این از این عرضه ها نداره هیچ دختری نمیتونه باهاش دوست بمونه اینقدر اخلاقش گنده😂فقط من تحملش میکنم چ ...

خب عزیزدلم افتخار نداره که با یه گند اخلاق موندی که هیچکس جز خودتم نمیتونه تحملش کنه ..چه خوبی داره اون؟