2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست

اینقدر استرس نداره که اول خودت اروم کن ارامش داشته باش...نفخ داره شیرت ..سعی کن..عرق نعناع بخوری بعد از غذا...

شیر خشک بده به نی نی..ببین شکمش چطور کار میکنه چون تازه زایمان‌کردی ..استرس بچه داری...قدمش مبارک باشه عزیزم..

دیدی گریه میکنه دکتر اطفال ببر شاید دل درد داره 

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 
میشه قشنگ توضیح بدید واقعا هم سینمو کلی فشار میدم میزنه بیرون ابکیه چون ابکیه سیر نمیشه بالا میاره؟!

باید غلظت شیر رو افزایش بدید مثلا کباب ،سوپ جو ،حلیم ،آجیل شدید مصرف کنید ،اگر بچه کولیک نداره می تونی مقدار زیاد برای افزایش شیرت دوغ مصرف کنی، ازمیوه هایی مثل موز،سیب استفاده کنید اگر در حدود یک هفته شیرتون کیفیت خوبی پیدا نکرد بهش شیر خشک بدید البته ترکیبی با شیر خودت یعنی یک بار شیر خشک ویک بار شیر خودت وقتی هم که بهش شیر خشک می دید شیر رو با غلظت نسبتا با لا درست کنید تا استفراغ نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر استرس نداره که اول خودت اروم کن ارامش داشته باش...نفخ داره شیرت ..سعی کن..عرق نعناع بخوری بعد ...

حالتایه کولیک داره بچه اولمه شیر خشک دادم خیلی ارومه با شیرم همش قرمز میشه و بزور باد شکمش راه میوفته شیر خشک راحت شکمش راه افتاد 

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️
چه مارکی شیر خشک بود دادی نساخته به نی نی عزیزم...ببین ببلاک‌خوبه‌..ببلاک‌۱ بخر بده...

من زندگیم پر از جوش و استرسه مدام جوش میکنم و شیرم بچه رو داغ میکنه بدون هیچ دلیلی بچه دمه باسنش بسکه جیشش داغ بوده سوخته پوستش ور اومده حتی یا مدام خودشو سفت میکنه تو شکمم استرس داشتم اینجور میشد برا همین میترسم مدام شیرمو بدم

اینقدر استرس نداره که اول خودت اروم کن ارامش داشته باش...نفخ داره شیرت ..سعی کن..عرق نعناع بخوری بعد ...

فقط سرما خورده انگار چون عطسه میکنه بینیش صدا میده وقتی نفس میکشه سینش خر خر میکنه