2777
2789
عنوان

کسی دکتر امینه صابونچی رو می شناسه؟

1898 بازدید | 10 پست
می دونید کدوم بیمارستانها هست؟ مؤمن و با حوصله هست؟ متبحره؟ دستمزد جدا می گیره؟ شماره تلفن مطبشو دارید؟
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
من پسش دکتر صابونچی میرم همه فامیلم پیشش زایمان کردن مومنه از ۶ نفر فامیل که پیشش زایمان کردن همشون راضین خیلی بیمارستان پارسیان و نجمیه و مادران میره مطبشم خ بهار شیراز تو هفت تیره خیلی منصفه ومهریون مومنه هر دفعه کهمیخاد صدا قلب جنین و بشنوه بسم الله میگه موقع زاینانم ات و الکرسی مسخونه فامیلمون پیشش زایمان طبیعی هم کرده خلی راضیه بقه همه سز بودن اونا هم خیلی راض بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منونم من از اون آدمهایی هستم که اگه نتونم به دکتر اعتماد کنم دچار استرس می شم واسه همین خیلی واسم مهمه که دکتر خوب باشه و بتونم چشم بسته بهش اعتماد کنم امیدوارم اصرار برای طبیعی نداشته باشه چون من از طبیعی می ترسم
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
خواهش می کنم اگر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه

خانم با این دکتر به نتیجه ای رسیدید ،راضی هستید منم خیلی اعتماد به دکتر برام مهمه .

لطفا راهنمایی کنید

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  
دکتر صابونچی فوق العاده است  من سزارینم رو ایشون انجام دادن خیلی راضی بودم

عزیزم شما از بخیه و جاش راضی بودید؟ خوب بخیه زد؟ 

من کیف چرم دست دوز درست میکنم، خوشحال میشم کارامو ببینید، این پیجمه...mohifa_