چیکار کنم بچه ها؟هفته یازدهم،شوهرم روزه هست،خودمم میل به هیچی ندارم افطار که برای اون درست میکنم هم باب میل خودم نیست.فقط از صبح که بیدار میشم یکم ماست و دوغ و پرتقال و سبزی میخورم تا عصر. ولی غذا نمیخورم.شیرو سیب هم متنفر شدم از اول بارداری ازشون.
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پزشک تغذیه ویزیتت میکنه کامل راهنماییت میکنه چی باید بخوری
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نه نگران نباش. اتفاق خاصی نمیفته. بچه مواد مورد نیازش رو از بدن تو تامین میکنه. منم تا حدود۱۴ هفته تقریبا غیر بستنی و بعضی میوه ها هیچ چی نمیتونستم بخورم. اگه میتونی قرص ویتامین بخور که با کمبود ویتامین بدنت مواجه نشه. مشکلی نیست