2777
2789
عنوان

تغذیه بارداریم افتضاحه

172 بازدید | 15 پست

چیکار کنم بچه ها؟هفته یازدهم،شوهرم روزه هست،خودمم میل به هیچی ندارم افطار که برای اون درست میکنم هم باب میل خودم نیست.فقط از صبح که بیدار میشم یکم ماست و دوغ و پرتقال و سبزی میخورم تا عصر. ولی غذا نمیخورم.شیرو سیب هم متنفر شدم از اول بارداری ازشون.

الان بچه خیلی نیاز به غذا داره؟

به غذا نه 

به ویتامین و میوه و مغزیجات نیاز داره

برنج و نون که فقط وزنتو بالا میبره 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو مرکز بهداشت 

پزشک تغذیه ویزیتت میکنه کامل راهنماییت میکنه چی باید بخوری

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

نه نگران نباش. اتفاق خاصی نمیفته. بچه مواد مورد نیازش رو از بدن تو تامین میکنه. منم تا حدود۱۴ هفته تقریبا غیر بستنی و بعضی میوه ها هیچ چی نمیتونستم بخورم. اگه میتونی قرص ویتامین بخور که با کمبود ویتامین بدنت مواجه نشه. مشکلی نیست

من تا ماه 4 هسچی نمیتونستم بخورم .تا 5 کیلو هم لاغر شدم 

بعدش در ماه 4  دکتر بهم قرص اهن و امگا3 و ...  داد . و اونارو مصرف کردم الان غذام معمولی شده . کم میخورم اما خب میخورم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

عزیزم من از توبدتر بودم ینی هییچی نمیتونستم بخورم ولی هرجور شده بود هرروز یه دونه بستنی با دوسه تا گردو میخوردم 

پسرم موقع تولد وزنش 3/400بود

دلتنگمو دیدار تو درمان من است 😢

دکتر من گفت بچه هیچیش نمیشه اون نیاز خودشو شده با آب کردن استخونای مادر برطرف میکنه. این خودتی ک نابود میشی و گفت به جای شیر بادوم بخورم و بستنی .

کلا آجیل خام. میوه و سبزی. 

من شده برای ناهار موز بخورم حتی

نه نگران نباش. اتفاق خاصی نمیفته. بچه مواد مورد نیازش رو از بدن تو تامین میکنه. منم تا حدود۱۴ هفته ت ...

اره مولتی ویتامین ایرانی نوشته با اسیدفولیک میخورم فقط.مرسی عزیزم بابت راهنماییت

دکتر من گفت بچه هیچیش نمیشه اون نیاز خودشو شده با آب کردن استخونای مادر برطرف میکنه. این خودتی ک ناب ...

عه مرسی عزیزم بابت راهنماییت. آجیل هم حالا سعی میکنم بخورم.همش فک میکنم دیگه دیره برای تغذیه مناسبم...

عزیزم من از توبدتر بودم ینی هییچی نمیتونستم بخورم ولی هرجور شده بود هرروز یه دونه بستنی با دوسه تا گ ...

ماشالا به پسرت عزیزم سلامت باشه. مرسی بابت راهنماییت.حالا من دوغو ماست میخورم بجای بستنی و شیر نمیدونم کلسیم تامین میشه یا نه.