2777
2789
عنوان

پسرم ۲۲ماهشه چطوری از شیر بگیرمش

116 بازدید | 25 پست

پسرمو چطوری از شیر بگیرم خیلی وابسته هست و دایم شیر میخوره 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ممه رو پیشی برد😁 من خودم هنوز ماما نشدم ولی سخته خدا کمک کنه

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
اول یکیشوبگیربعداونیکی بافاصله دوسه روز یه شربت که خوشش نمیادبزن یاسرکه روسینت بگواخیه نمیخوره دیگه

یکیشو خیلی وقته نمیخوره.اگه چیزی بزنم ناراحت میشه ومیگه بشورش

عزیزم یه داروی تلخ بمال نوک سینت وقتی بخوره دهنش تلخ میشه دیگه نمیخوره خودش

میگه بشور بخورم😣😣

یکیشو خیلی وقته نمیخوره.اگه چیزی بزنم ناراحت میشه ومیگه بشورش

وای چه پیشرفته هست بچه ت. دیگه نمیشه گولشون زد😫

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
صبر زرد بخر خودش یه بار بخوره دیگه طرف سینت نمیاد  اما دو سه شب بی قراری میکنه شبا ولی باید تح ...

چیزی بزنم میفهمه میگه بشور بخورم

وای بزار هوا خنکتر بشه گناه داره، بعدم اصلا سینتو تلخ نکن همه روانشناسا میگن اشتباه، مشغولش کن، ببرش بیرون، چمیدونم خونه مامانت، مادرشوهرت، اول روزا نده بعد صبح و طهر بعدم کلا قطعش کن، برا اینکه هم سینت ورم نکنه، خابش که برد اروم سینتو بزار دهنش تا خالی بشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

وای چه پیشرفته هست بچه ت. دیگه نمیشه گولشون زد😫

اره بچه های الان میفهمن .اگه چیزی بزنم میگه بشورش 

وای بزار هوا خنکتر بشه گناه داره، بعدم اصلا سینتو تلخ نکن همه روانشناسا میگن اشتباه، مشغولش کن، ببرش ...

شهر ما الان هوا خیلی سرده بخاطر کرونا جایی نمیریم فقط خونه ایمو میچسبه بهم اگه ندم یا خودشو میزنه یامنو