2777
2789
عنوان

حس میکنم یه زباله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش فکر میکنم ممکنه بخواد با داداشم ارتباط بگیره کمکش کنه ولی الان تلفن داداشمم خاموشه

از۲روز قبل نه پیامای منو سین میکنه اونروز چندبارم زنگ زدم جواب نداد

من اصلا آدم مذهبی ای نیستم و منتقدشم ولی شما تو برخوردتون با مردای غریبه حد و مرزی نداریحتی اگه برای ...

نه من کارمو توجیه نمیکنم من چون خودم تو دلم هیچی نبود فکر کردم اونم مثل منه محبت دوستت دارم عاشقتم نبود ک دلداریم میداد میگفت کمکتون میکنم نترسین فلانی رو میبینم با فلانی هماهنگ میشم جشن گلریزان براش میگیرم

بعدم اگه یهروز توشرایط من بودین قضاوت کنین

ازش عبور کن، دیگه این اتفاق رو مرور نکن توی ذهنت، خوشحال باش که یاد گرفتی یه چیزی رو، همین و بس خدا ...

یگرفتم ولی خیلی درد داشت به اون نامرد میگفتم حاج آقا باورم نمیشه آدم خوب هنوز وجود داره ولی اشتباه میکردم وجود نداره

همه گرگ شدن کاش حداقل مثل یه آشغال باهام برخورد نمیکرد

حرفامو گوش میکرد بعد جوابمو نمیداد حتی پیامامو سین نکرد همش میگفتم آخه چطور میتونه نزدیک۱۰،۱۵تا پیام بود آدم کنجکاو میشه حداقل

اخه نمیدونین ک چجوری حرف میزد میگفتم حاج آقا امیدم اول به شما بعد به خداست میگفت نهههه اول و آخر خدا ...

متاسفم😔 دیگه بهش زنگ نزن اگه اون تماس گرفت جواب نده چون بازم درخواست کثیفی میده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
متاسفم😔 دیگه بهش زنگ نزن اگه اون تماس گرفت جواب نده چون بازم درخواست کثیفی میده

اصلا پیام هامو سین نمیکنه بنظرم منظورش اینه که تو کی هستی ک به من نه بگی آخه هم کارگردان هم عکاسه هم ورزشکاره هم نظامیچ

خیلی دلم میسوزه برای خودم کاش از روی بیچارگی پیام نمیدادم کاش انقدر التماسش نمیکردم

انقددددرررر خرد شدم😭😭😭😭😭هی میگفت برام ارزشمندی منم واقعا فکر میکردم بخاطر گرفتاریم و بی کسیم میگه باخودم میگفتم خداروشکر یه نفر هم ّرای من ارزش قائله کمکم میکنه به خانوادم کمک میکنه

خیلی حالم بده دوستم

اینکه پیامامو سین نمیکنه دیوونم میکنه از یه طرف فکر داداشم پدر و مادر پیرم از یه طرفم این نامرد

اصلا پیام هامو سین نمیکنه بنظرم منظورش اینه که تو کی هستی ک به من نه بگی آخه هم کارگردان هم عکاسه هم ...

اون نامرد رو ول کن میخواد باهات رابطه داشته باشه چون فکر میکنه مجبوری به خاطر پول تن به هر کاری بدی اصلا تسلیم نشو و گول حرفاشو نخور قصد اول و آخر همه مردها داشتن رابطه ج ن س ی ه داداشت بالاخره یه کاری میکنه و خودشو از مخمصه نجات میده لطفا اول به فکر خودت باش

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یعنی واقعا نابودم کرد با حرفاش بهم آرامش میدادند چند سال پیش حاج قاسم جنگیدم تو سوریه

منم عاشق حاج قاسم بودم روزی ک شهید شدن تا ۱هفته حالم بد بود

ولی انقدر ناراحتم کرد به حاج قاسم هم بدبین شدم کلا اعتقاداتم رو ازم گرفت حالم انقدر بده ک هیشکی نمیدونه

اون نامرد رو ول کن میخواد باهات رابطه داشته باشه چون فکر میکنه مجبوری به خاطر پول تن به هر کاری بدی ...

فقط خدا کمکمون کنه بخدا شوهرم میلیاردره با پول۱ماشینش هم برادر منو میتونه نجات بده هم ۳تا ماشین معمولی بخره انقدر ناراحتم داره میبینه ما داریم جون میدیم داریم میمیریم خاهرها ننه و داداش و زنداداشم ورداشته برده باغ جشن تولد گرفته اضافه ی کیکشونم اورده برای منو دخترم ه

اون نامرد رو ول کن میخواد باهات رابطه داشته باشه چون فکر میکنه مجبوری به خاطر پول تن به هر کاری بدی ...

من میخواستم سالم رابطه داشته باشیم با اطلاع خانواده مثلا حتی باخودم فکر میکردم خونه ی مادرم مهمونی دعوتش کنیم ازش تشکر کنیم هی میخواستم باور کنم ک نیت اونم همینجوریه ولی نبود به همه کس ببینم کرد میگفت ۲سال کنار حاج قاسم جنگیدم باورت میشه به حاج قاسم هم بدبینم کرد درحالیکه به حاج قاسم ایمان داشتم😭😭😭😭اصلا افتخار نمیده پیام هامو سین کنه یعنی در حد ایشون نیستم ک بهش نه بگم

البته دیگه الان نه پیام میدم نه زنگ میزنم ۳روز قبل ک پیام دادم معذرتخواهی کردم التماس کردم که له داداشم کمک کنه از اونروز پیامامو سین نکرده😭😭😭

البته دیگه الان نه پیام میدم نه زنگ میزنم ۳روز قبل ک پیام دادم معذرتخواهی کردم التماس کردم که له داد ...

قصدش کمک به داداشت نیست از اول قصدش استفاده از وجود توئه