iliyajonm مدیر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 عنوان پسرم ۲۲ماهشه چطوری از شیر بگیرمش | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 25 پست پسرمو چطوری از شیر بگیرم خیلی وابسته هست و دایم شیر میخوره هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . . 1399/02/28 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iliyajonm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 الکی برو بشور ولی نشور بگوشستم😂😂 اره اینم فکر خوبیه هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17903 شهر ما الان هوا خیلی سرده بخاطر کرونا جایی نمیریم فقط خونه ایمو میچسبه بهم اگه ندم یا خودشو میزنه یا ... خب پس ببرش بیرون،تو هوای ازاد که کسی نیست، مثلا پیکنیکی جایی،خونخ مامانتم نمیری؟ مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
iliyajonm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 صبر زرد نه بو داره نه رنگ گول زنندست عمرن بفهمه چون جفت خواهرام این کارو کردن بزن همون ... شوهرم خیلی حساسه فکر نکنم بزاره صبر زرد بزنم هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
iliyajonm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 خب پس ببرش بیرون،تو هوای ازاد که کسی نیست، مثلا پیکنیکی جایی،خونخ مامانتم نمیری؟ نه خونه مامانمم نمیرم شوهرم وسواسه حتی حیاط هم نمیرم چه برسه پیک نیک هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
6875ahooooooo عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 15673 شوهرم خیلی حساسه فکر نکنم بزاره صبر زرد بزنم واه به شوهرت چه ربطی داره بگو بچه باید از شیر گرفته بشه تو عطاری این و پیشنهاد دادن
iliyajonm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 خب پس ببرش بیرون،تو هوای ازاد که کسی نیست، مثلا پیکنیکی جایی،خونخ مامانتم نمیری؟ میگن هوا گرم بشه بچه اذیت میشه از شیر جداش کنی الان شهر ما هواش خنکه میخوام جداش کنم هرکاری میکنم باز ول کن نیس میچسبه بهم هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17903 نه خونه مامانمم نمیرم شوهرم وسواسه حتی حیاط هم نمیرم چه برسه پیک نیک وا تو هوای ازاد که کسی نباشه که خبری نیست، به هر حال خودت میدونی پس صبر کن اوصاع کرونا بهتر بشه چون بچه گناه داره تنها دلخوشیشم ازش بگیری مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
iliyajonm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 واه به شوهرت چه ربطی داره بگو بچه باید از شیر گرفته بشه تو عطاری این و پیشنهاد دادن 🤣🤣🤣 خیلی حساسه .خودمم بیرون نمیرم بگیرم هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
iliyajonm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 وا تو هوای ازاد که کسی نباشه که خبری نیست، به هر حال خودت میدونی پس صبر کن اوصاع کرونا بهتر بشه چون ... 😭😭😭خودمم خسته شدم دعا کنید بتونم زودتر از شیر بگیرمش هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .
6875ahooooooo عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 15673 🤣🤣🤣 خیلی حساسه .خودمم بیرون نمیرم بگیرم دیگه به روش طبیعی بگیری من نمیدونم روششو
iliyajonm مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 196 دیگه به روش طبیعی بگیری من نمیدونم روششو 😭😭😭😭 هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش . . .