2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا پس چرا یکیشو تو تی وی نشون ندادن بشنو و‌باور نکن اگه میتونستن یک کرونایی رو درمان کنن گوش فل ...

چون وزرات بهداشت خائن اجازه ی پیشرفت طب اسلامی رونمیده, توتلویزیون هم همش تخریبش میکنن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2143954

کرونا ثابت کرد طب سلامی چقدر دشمن داره

چون الکی فیلم میگرفتن که رفتن تو بیمارستان دارو امام کاظم پاچیدن تو حلق بیمارا وبیماری پخش شده 

وگرنه طب اسلامی فی نفسه چیز خوبیه

کرونا ثابت کرد طب سلامی چقدر دشمن داره چون الکی فیلم میگرفتن که رفتن تو بیمارستان دارو امام کاظم پا ...

فی نفسه چیزی به اسم طب اسلامی صحت نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
طب اسلامی سندیت چندانی نداره ولی طب سنتی که همون طب ابن سینا هست(ابن سینا عالم و روحانی هم بوده ) نه ...

طب سنتی از قدیم بوده قبل پزشکی جدید 

ولی طب اسلامی یه چیز کاملا من دراوردیه

واقعا پس چرا یکیشو تو تی وی نشون ندادن بشنو و‌باور نکن اگه میتونستن یک کرونایی رو درمان کنن گوش فل ...

براینکه بهشون اجازه نمیدن

مادربزرگ من با داروی امام کاظم کروناش خوب شد

تازه ریه هاش هم خیلی بد بودن

من ی شخصه اعتقادی نداشتم اما مادربزرگ من با داروی امام کاظم خوب شد

پس این همه روایات و احادیث راجع به آداب غذا خوردن و اینها چیه 

احادیثی که برای ساخت دارو و درمان بیماری استفاده کردند بعضا سندش مشکل داره

من دستورات و مستحبات اسلام رو زیر سوال نبردم اما طب اسلامی وجود نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
طب سنتی از قدیم بوده قبل پزشکی جدید  ولی طب اسلامی یه چیز کاملا من دراوردیه

از احادیثی و برای طب اسلامی استفاده میکنند،یکی از اقوام ما رشته دانشگاهیش علوم قرآن و حدیثه گفتند انگار اگ اشتباه نکنم اساتیدشون گفتن تعدادی احادیث طب اسلامی صحت نداره