2777
2789
طب سنتی از قدیم بوده قبل پزشکی جدید  ولی طب اسلامی یه چیز کاملا من دراوردیه

بابا برداشتن علم ابن سینا رو به اسم اسلامی میدن به مردم

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

چه جالب شما فتواهم صادرمیکنید؟؟  قبلنم دیده بودم به کاربرا اطلاعات اشتباه میدادید!!

اعتقادم رو بیان کردم

فکر نمیکردم برای حرف زدن باید کسب تکلیف کنم

اگر جایی هم اطلاع اشتباه دادم و متوجه شدم تصحیح کردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احادیثی که برای ساخت دارو و درمان بیماری استفاده کردند بعضا سندش مشکل داره من دستورات و مستحبات اسل ...

دقیقا...اقوامدماهم که رشته دانشگاهیش علوم قرآن و حدیث گفت استادمون گفتن سندیت نداره احادیث طب اسلامی 

اعتقادم رو بیان کردم فکر نمیکردم برای حرف زدن باید کسب تکلیف کنم اگر جایی هم اطلاع اشتباه دادم و م ...

شما وقتی به عنوان یک طلبه به همه معرفی شدید حق ندارید اعتقادات شخصیتونو بیان کنید.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2143954

احادیثی که برای ساخت دارو و درمان بیماری استفاده کردند بعضا سندش مشکل داره من دستورات و مستحبات اسل ...

والا دارو امام کاظمو تو پیاده روی کربلا استفاده کردن آشنایان از همه جا هم غذا و نذری خوردند با همه دست دادن رو بوسی کردن چیزیشون نشده ،، درصورتی که هر کی از کربلا میاد سرما خورده اس 

منم سال تا سال سرما نمی‌خورم 

پس این همه روایات و احادیث راجع به آداب غذا خوردن و اینها چیه 

عزیزم اونا توصیه دین هستش که با عقل و منطق مغایرت نداره 

مثل آداب نماز خوندن و۰۰۰

اگه طب اسلامی وجود داشت ائمه بیماری خودشون رو با این علم درمان میکردن البته. اون معصومین قادر به معجزه بودن ولی راهی رو انتخاب کردن که مردم به اشتباه نیفتن 

شما وقتی به عنوان یک طلبه به هنه معرفی شدید حق ندارید اعتقادات شخصیتونو بیان کنید.

من حرفی رو میزنم که درباره اش اطلاع دارم.

بفرمایید کدوم حرفم اشتباه بوده تا رفع کنم.

به کسی هم نمیگم حرف منو قبول کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
والا دارو امام کاظمو تو پیاده روی کربلا استفاده کردن آشنایان از همه جا هم غذا و نذری خوردند با همه د ...

عذر میخوام احتمالا این همون حکایتی نیست که راعفی پور تعریف کردن ؟ ( سفر اربعین و داروی امام کاظم ) یا شما راعفی پور هستی با اکانت فیک یا داری خاطره ایشونو بنام خودت میزنی 

والا دارو امام کاظمو تو پیاده روی کربلا استفاده کردن آشنایان از همه جا هم غذا و نذری خوردند با همه د ...

باریکلا این شد دو تا موضوع.

داروی امام کاظم رو منم استفاده میکنم و نتیجه گرفتم.

اما طب اسلامی رو که تکیه میکنه بر احادیث ضعیف و یک نسخه برای همه بیماری ها میپیچه رو نه قبول ندارم.

شوهرم طب اسلامی کار کردند،خودمم یک مدت تحت درمان این به اصطلاح طب بودم،صحت نداره.

دیگه ما که میدونیم روشش چطوره.

باریکلا این شد دو تا موضوع. داروی امام کاظم رو منم استفاده میکنم و نتیجه گرفتم. اما طب اسلامی رو ک ...

خیلی از داروهای طب اسلامی همون مواد مورد مصرف تو طب سنتیه

این درسته!؟