2777
2789
راجب چله ی زیارت عاشورا اطلاعات غلط میدادید, بیخیال اینجاجاش نیست.

اینکه میشه دوبار در روز خوند؟خیر اطلاعات غلط نبود

حالا شما میخواهید فکر کنید اشتباهه مختارید.من این حدیث امام علی رو آویزه گوشم کردم که حرفی که بدون یقین و علم زده بشه مصداق دروغگویی هست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خیلی از داروهای طب اسلامی همون مواد مورد مصرف تو طب سنتیه این درسته!؟

من اطلاعی ندارم.اما طب اسلامی جلوی طب سنتی هم ایستاد و بعضا ردش کرد.از نوع حجامت گرفته تا داروها و...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عذر میخوام احتمالا این همون حکایتی نیست که راعفی پور تعریف کردن ؟ ( سفر اربعین و داروی امام کاظم ) ی ...

گفتم آشنا نگفتم خودم که آشنا نمیشه رائفی پور باشهه؟ نقل قول کردم،،، من خودمم سرتا سر سال سرما نمیخورم

گفتم آشنا نگفتم خودم که آشنا نمیشه رائفی پور باشهه؟ نقل قول کردم،،، من خودمم سرتا سر سال سرما نمیخور ...

آفرین به شما که درمقابل سرماخوردگی مقاوم هستین ؛ منم سرما نمیخورم ولی کرونا از اساس با سرماخوردگی شباهتش فقط اینه که عاملشون ویروسه بقیه چیزاش متفاوته . دوست عزیز

آفرین به شما که درمقابل سرماخوردگی مقاوم هستین ؛ منم سرما نمیخورم ولی کرونا از اساس با سرماخوردگی شب ...

دارو امام کاظم واسه ویروسه کلا حالا شما اعتقاد نداری نخور ایشالا هم هیچوقت مریض نشی

دارو امام کاظم واسه ویروسه کلا حالا شما اعتقاد نداری نخور ایشالا هم هیچوقت مریض نشی

اخه عزیز من ما dna ویروس داریم rna ویروس داریم 

ویروس تنفسی داریم ، گوارشی داریم ، عصبی داریم ، تناسلی ادراری داریم ؛ با چه منطقی باید یه دارو روی همه ی اینا تاثیر بزاره ؟ 

اون داروی امام کاظمی که شما میفرمایین تاثیر گذاره ولی روی بیماری های خفیف تنفسی مثل سرماخوردگی ولی الان میبینیم کرونا علاوه بر اثرات تنفسی تظاهرات پوستی ، گوارشی و مغزی هم گذاشته ؛ خلاصه که جو نگیرتتون فکر کنید دارو امام کاظم زره ضد گلولس بخورید و برید تو جمعیت هم واسه خودتون دردسر درست کنید هم بقیه .

شما هم همینظور ایشالا هیچوقت مریض نشین 🙏