2777
2789

چن روزه انگار توهم زدم،داعم کابوس میبینم میترسم بخوابم سریع کابوس میبینم...معده درد شدید گرفتم و حالم بده،کلا ازخونه بودن میترسم هی دور و ورمو نگاه میکنم حس میکنم هرلحظه ممکنه ی چیزی ببینم خیلی ناارومم هی الکی میخام گریه کنم توروخدا یکی بگه چیکارکنم دیشب کلی صلوات و قران خوندم فایده نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم جادوت کردن😑

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
استرس و اضطراب . فکر زیاد. مشغله و مشکل. تنش جدیدی تو خونتون اتفاق افتاده؟  اتفاق یا حرفی ک با ...

ن اصلا.صب تا شب تنها خونم چندروزه حتی میترسم ب زور حموم میرم

کابوسای وحشتناک میبینم ک ازجلو چشمم نمیرن..نمونش ی ساعت پیش تنهاخواب بودم خواب دیدم شوهرم و داداشم دعوای بدی دارن میکنن و جدانمیشن وقتی جداشدن خوووون زیاد حتی ازچشمشونم خون میومد 

نمیدونم 

من اول بارداریم اینجوری بودم با چراغ روشن میخوابیدم کابوس میدیدم بوی بد میداد خونم 

بعد بی بی چک زدم مثبت بود پیش از موعد پریودم

بعدشم که ویارم شروع شد😐 کابوسام تموم شد و ویار منو کشت

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره