2777
2789
عنوان

توروخدایکی بگه چم شده،دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست

چیزهایی که میگی علایم ورود جن به خونتون یا جادو شدنه گمونم اول توی خونتون یکمی سرکه بجوشون تا بوش بپیچه خودتم از اون سرکه بو بکش یکم سیر بخور بعد هم خونتو خوب بگرد شاید خدای نکرده کسی طلسمی چیزی جاساز کرده باشه توی خونت. ایت الکرسی زیاد بخون سوره هایی که اسم اعظم خدا توش هست رو هم بخون بعد هم به یه روحانی یا اگر امکانش رو داشتی ایت الله مراجعه کن و مشورت بگیر پیش جنگیر و رمال و دعانویس هم به هیچ وجه نرو که اونا بیشتر پای این جور چیز هارو به زندگیت باز می کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا شده یهو لرز بشینه توبدنتون و بی ارادی بلرزه؟قبلا میشدم ولی کم چندروزه شدیدددداینجورمیشم

مس جن شدی عزیزم 

عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...
الان میرم خرما میخرم ایشالا درست شه

فکرتم مشوش نکن

داری میری بیرون یه بسته ویتامین d3بخر روزانه باشه

روزی یدونه از روزانش بخور خوب خوب میشی از بس خونه ایی اینجوری شدی

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
تاحالا شده یهو لرز بشینه توبدنتون و بی ارادی بلرزه؟قبلا میشدم ولی کم چندروزه شدیدددداینجورمیشم

همش از مصرف سردیجاته.دمنوش دارچین و زنجفیل بخور.با غذا حتما خرما بخور.گردو هم داخل خرما بذار.