دوستان من ب کمک احتیاج دارم واقعا مادرمن12سال پیش فوت شدن 1سال بعدش پدرم زن گرفت باتوجه ب اختلافاتش با خانواده مادریم دیگه نذاشت من برم اونجا، حقوق مامانمم ب من تعلق میگرفت تا قبل ازدواج بعد پدربزرگ مادریم رفته شکایت کرده ک مهریه مامانم رو بعد12سال بگیره بابامم برداشته تموم داراییشو بنام زن و پسرش کرده ناگفته نمونه ک 50میلیون سال 96بهم داد برا خرید خونه ک خب حقوق مامانم توی این 9سال بیش از این حرفا میشده ب من گفت80ت ب عنوان سهم الارث بهت میدم ک حق من خیییییلی بیشتر از ایناس ولی خب من ب همینم راضیم اینم بگم مهریه مامانم اون مقداریش ک ب من تعلق میگیره رو دارم میدم ب بابام ک از حقوقش کسر میشه الان بابام سر اینکه من با دوستام رفتم بیرون باهام قهره از طرفی همه چیم زده بنام زن و بچش ک خب واقعا حقشون نیس چون مامان من برا این زندگی خیلی زحمت کشید از طرفی بابامم در حق من اصلااااااا پدری نکرده اصلا الان بنظرتون اون80تومنو میده حداقل؟؟ اگه نداد مهریه مامانمو ک از حسابش کسر میشه بگیرم؟ اخه همش مگه باید ب زن و بچش برسه پس من چی مگه من دخترش نبودم؟ زندگیشونو روی زندگی من ساختن الانم همه چیو دارن میبرن اگه بابام پدری کرده بود حداقل میگفت فدا تار موش بابا دارم ولی همونم نمیکنه 4روزه من و بچم مریضیم میدونه مریضیم ی زنگ نزده و خیلی چیزای دیگه زنشم خیلی بهم بد کرده شما باشین چیکا میکنید الان هیچی بنام خودش نیس حتی ی پود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین پیشه یه وکیل برو مشاوره، اونا خیلی بهتر راهنماییت میکنن راه جلو پات میزارن
صد درصد حقه شماست
فقط باید بدونی چه جور حقتو بگیری
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔