2777
2789
عنوان

سهم الارث

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 25 پست
خب برم پیش وکیل بگم چی؟ بگم بابام همه چیو داده ب اونا الان من چیکا کنم؟ 

بله  برو و دقیق  واسش بگو تا راهنماییت کنه، شاید راهی باشه که بتونی  حقتو بگیری 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
حقت رو بگیر ولی برا خودت باشه.خرج شوهرت نکن. خواهرانه بهت میگم.یه جایی پس انداز کن.

قرار بود حداقل همون80تومنو بهم بده همونم نداد خسته شدم از مطیع بودن فک میکنه هرکاری کنه من هیچی نمیگم خسته شدم از کاراش اصن انگار ن انگار منم هستم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بله  برو و دقیق  واسش بگو تا راهنماییت کنه، شاید راهی باشه که بتونی  حقتو بگیری

دلم میخاس بی درگیری باشه بدون اعصاب خوردی ولی نمیدونم چرا انگار اصن منو دوس نداره

دلم میخاس بی درگیری باشه بدون اعصاب خوردی ولی نمیدونم چرا انگار اصن منو دوس نداره

حق گرفتنیه عزیزم  نه دادنی  

روح مادرت شاد، از حقت نگذر مطمئن باش  مادرت هم اینو میخواد  واسه گرفتنش طلاش کن 

برو مشاور  انشالله بدون درگیری بتونی حقتو بگیری

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
بله تا قبل از ازدواج منم حقوقش ب من میرسید ک چون قیم بابام بود میتونست برداره

بابات حق تو رو که از مامانت میرسیده خرج زن دومش کرده همه چیزم به اسم این زنه کرده پس تو چی باهاش صحبت کن حرف دلتو بهش بگو 

بگو حق نداشته چیزی که تو ازش سهم میبردی بزنه به اسم زن دوم که هیچ زحمتی نکشیده 

زن بابات خیلی باسیاسته

بابات حق تو رو که از مامانت میرسیده خرج زن دومش کرده همه چیزم به اسم این زنه کرده پس تو چی باهاش صحب ...

من جلوش خیلی بی زبونم خیلی نمیدونمم چیکار کنم نهایتا لج کرد منم شماره حسابمو عوض میکنم ازش میگیرم میشم عین خودش

من جلوش خیلی بی زبونم خیلی نمیدونمم چیکار کنم نهایتا لج کرد منم شماره حسابمو عوض میکنم ازش میگیرم می ...

تو هم سیاست داشته باش دل باباتو نشکن فقط با چرب زبونی یادش بنداز مادرت چقد زحمت کشیده بهش بگو یه چیزی به اسمت بزنه 

تو هم سیاست داشته باش دل باباتو نشکن فقط با چرب زبونی یادش بنداز مادرت چقد زحمت کشیده بهش بگو یه چیز ...

نمیزنه همین ک این80تومنم دسم بگیره باید کلام بندازم بالا