2777
2789
عنوان

دیگه بریدم بخدا......😭😭😭😭

274 بازدید | 24 پست

دخترم ۱۱ماهشه اصلا جز شیر خودم دیگه هیچی نمیخوره بخدا نمیدونم چکارش کنم...دندون کهد۶تا داره و چیزی دیگه پیدا نیس...بچه ها شما تجربه ای ندارین کمکم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما دیر بهش غذا دادی!

که الان بدغذا شده؟! برنج کته و ماست بده ببین میخوره البته کته شل باشه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

تجربه که دارم یعنی کوه تجربم دراین زمینه، ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم تا الان که دخترم ۱۳ ماهشه، با این تفاوت که بچه من حتی شیر هم نمیخوره بروخداروشکرکن بچت شیر میخوره،

چندکیلوعه؟

حوصله کن و اعصابتو بیخودی خراب نکن الان نصف بیشتر بچه ها همینن به مرور بهتر میشه پسر خودم نزدیک چهارسالشه دیوونم کرد تا به اینجا رسید من دیگه بریدم ولش کردم الان بهتر شده

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
سویق بده اشتهاش خوب میشه

تورو خدا برا تاپیک اخرم گذارش بزنین 

اگه زدین لایک کنید صلوات بفرستم

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
عزیزم غذای سفره بهش بده خوشمزه و بانمک حواسش را پرت کن کارتون بذار گاهی من یک بشقاب غذا را در طول ...

وای چجوری حوصلت میکشه، من یه موز رو اگه در عرض ۵دقیقه خورد که خورد وگرنه میبرم میندازم آشغال

تجربه که دارم یعنی کوه تجربم دراین زمینه، ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم تا الان که دخترم ۱۳ ماهشه، با ا ...

منم همه راههارو رفتم بیفایده اس فقط باید بیخیال شی

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
حتما دیر بهش غذا دادی! که الان بدغذا شده؟! برنج کته و ماست بده ببین میخوره البته کته شل باشه

از شش ماه شروع کردم به غذا...دوسه ماهی خوب خورد یکماهی میشه اصلا

وای چجوری حوصلت میکشه، من یه موز رو اگه در عرض ۵دقیقه خورد که خورد وگرنه میبرم میندازم آشغال

وقتی مجبور باشی میکنی

بچت بدغذا باشه مجبوری

منم بلد نبودم یه خانمی توی این سایت به من یاد داد

که توی ظرف دربسته بذارم یخچال

خدا خیرش بده دخترم وزن گرفت

[QUOTE=137100969]از اولم حریره نخورد[/QUOTجوش نزن. از دکترش بپرس یه اشتها آورخوب معرفی کنه. بچه ها همه شون همین هستن

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......