2777
2789
عنوان

دیگه بریدم بخدا......😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 24 پست
عزیزم غذای سفره بهش بده خوشمزه و بانمک حواسش را پرت کن کارتون بذار گاهی من یک بشقاب غذا را در طول ...

ای خاهر سر سفره میشونمش اصلا نمیخوره دهنشو محکم میبنده گریه میشه بخام بدمش.فقط سفره میکشه رو سرش هرچیم هس پهن میکنه تو خونه جوری امپرم میره بالا میخام بزنمش

متاسفانه پسر منم همین بود. تا ۱۸ ماهگی فقط شیر خودمو خورد. بخدا بدون اغراق میگم. یه قاشق غذا هم تا ۱۸ ماهگی نخورد. دیگه دیدم با این وضع باید از شیر بگیرمش. ۱۸ ماهگی از شیر گرفتم. کم کم خوب شد خدا رو شکر. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مجبور باشی میکنی بچت بدغذا باشه مجبوری منم بلد نبودم یه خانمی توی این سایت به من یاد داد که ...

میدونم عزیزم منم بچم بشدت جزو بدغذاهاس جوری که حتی شیر هم نمیخوره، من ازهیچی جواب نگرفتم فقط خودم دارم پیر میشم، منی که انقد اروم بودم تبدیل شدم به یه آدم عصبی غرغرو که حتی شوهرمم خسته کردم😔

حوصله کن و اعصابتو بیخودی خراب نکن الان نصف بیشتر بچه ها همینن به مرور بهتر میشه پسر خودم نزدیک چهار ...

آخه این هنوز دندون درآوردن داره اگه نخوره وزن بگیره همینم هس لاغر میشه

از شش ماه شروع کردم به غذا...دوسه ماهی خوب خورد یکماهی میشه اصلا

بچهباید چندساعت یا بار بهشون چیزی بدی بخورن یا بیکویت مادری دستش بدی ...

هیچی نیست نگران نباش😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
میدونم عزیزم منم بچم بشدت جزو بدغذاهاس جوری که حتی شیر هم نمیخوره، من ازهیچی جواب نگرفتم فقط خودم دا ...

منم عصبی میشم با شوهرم بحثم میشه اونم روانی کردم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز