من میرم پیش فوق تخصص بعد بهش گفتم واقعا هزینه ها واسم سنگینه نمیتونم ادامه بدم گفت ک بیمتون میده اگ رسید ببری ولی پرسیدم از ی سریا گفتن نه نمیدن..میخوام بدونم کسی بوده ک بیمه ش این باشه و رسید برده باشه بیمه بهش پولو برگردونن؟
اگ کسی برده کجا باید ببرم؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من برای عملم نامه بیمارستان،فاکتور و....بردم بیمه یه مقدلرشو دادن ولی مدارک باید کامل ببری وهمون موقع پول نمیریزن شاید چندماه طولبکشه،ولی ویزیت رونمیدونم
من برای عملم نامه بیمارستان،فاکتور و....بردم بیمه یه مقدلرشو دادن ولی مدارک باید کامل ببری وهمون موق ...
عه حالا بدن عب نداره طول بکشه چون واقعا شرایطم حاده و باید مدام سونو بشم ..پرسیدم گفتن ک ویزیت فوق تخصصو میدن..کجا برم؟یجا هست ک میریم دفترچه تعویض میکنیم خدمات درمانی ساتا
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اخه دکترم فقط سونو خودشو میگه میتونم روش حساب کنم شرایطم حاده خودش فقط سونو میکنه اونم مطب 🤦🏼♀️
من سونو ازاد میرفتم فاکتورش رو میدادم بیمه و یک سومش رو بهم برمیگردوند ولی داروها و ویتامین و .. قب ...
همین نیروهای مسلحین دیگ؟
فکر نکنم رسید هم بدن بیمه قبول نمی کنه من تبریز هستم میرم بیمارستان مخصوص نیروهای مسلح تقریبا مفت می ...
اخه من دکترم فوق تخصصه بیمارستانی ک واسه ارتشه میشینه ولی سونو رو جایی قبول نمیکنه منم در ماه ۴ ۵ بار شایدم بیشتر سونو میشم الان دو هفته من درمانم ۵۰۰ ۶۰۰ شده واقعا ادامه دار بشه نمیتونم بااین شرایط اقصادی