2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دارم مرحله ۳۵۰۰ هستم  بپرس

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
مرحله ۱۳۰ چطوریههه😥😥😥😢😢

یادم نیس بذار نگاه کنم  

خب هیچی ازین جایزه های کمکی نداری؟؟؟

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم 
مرحله ۱۳۰ چطوریههه😥😥😥😢😢

ببین باید دو تا ازین آبنباتای راه راه رو با هم بزنی. 

و ۴ تا اینجوری بزنی میری مرحله بعد 

که خودش اماده بهت داده دوتا دوتا ابنبات راه راه کنارهمه بزن به هم با سه تا حرکت مرحله رو میبری خیلی اسونه

عزیزم میشه بگی نخ سرکلاژتو کشیدی درد داشت یا نه ؟

دو سه روز دیگ باید سرکلاژمو باز کنم خیلی میترسم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤