2821
2789
عنوان

قرص هیرویت

340112 بازدید | 119 پست

کچل شدم تمام موهام خالی شده 

بخرم این قرصو ؟؟؟ریزش مورو فقط متوقف میکنه یا باعث رشد مجددمیشه ؟؟؟

یکی تو سایت گفت همین ک دیگ نخوردم ریزش موهام بیشتر شد اره ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیرویت صرفا حاوی ویتامین ها وبرخی مواد مغزی برای مو هست و نه ریزش را کاملا متوقف میکند و نه سبب رویش مجدد میگردد به تنهائی.این قرص معجزه گر نیست صرفا یک قرص معمولیست که برای سلامت مو پیشنهاد میکنیم.

همچنین ریزش تا حدی بعد از قطع قرص قابل انتظار است ولی ریزش شدید خیر.

برای درمان هایت خصصی تر باید نوع پوست سر و سن و اینکه بیماری دارید یا خیر یا حتی محل بیشتر ریزش را بفرمائید تا توصیه ها تخصصی تر گردد .

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
منم کچل شدم بخدا 😔 میترسم اثرنکنه 

برای هر نوع ریزش با هر الگوی توصیه های متفاوت به افراد ارائه میگردد و دادن توصیه کلی خیلی کارساز نیست و در صورت تمایل به سوالات بالا پاسخ دهید.

نه هیر ویت اسمش

اول ببین مشکلت کجاست 

من قرص هیر اکتیواتور hair activator ۷خوردم اصلا فرقی نکرد برلم چندتا دیگه هم خوردم اونا هم تاثیری نداشت

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
جان    

گفتم چون الگو های ریزش و نوع ریزش مو در افراد مختلف است هیچگاه توصیه های کلی نمیتوان داد و اولین مسئله مهم شناسایی نوع الگوی ریزش و سپس ارائه درمان و راهکار برای آن هست که در صورت تمایل در پست اول سوالاتی مطرح کردم که به شناسایی الگو کمک میکند و سپس میتوان به درمان آن پرداخت.