2777
2789
خدا غمشو داد  صبرشو هم بده منم دخترم 40 هفته پسرم 1٨ هفته از دست دادم خدا خودش آرومت کنه م ...

بدون علت؟

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور ممکنه دقت نمیکردی ب حرکتهای بچه؟؟؟؟؟ اخه چرا حواست نبود

سفت میکرد فک میکردم حرکتش ولی مرده بود باد میکرد دکتر توضیح داد چون ن درد داشتم ن خونریزی بعدم ک رفتم بیمارستان سون شو وصل کردن دوبار دهانه رحم بازنمیشد

اولی قصور پزشکی دومی سقط پزشکی

ای خدا😔ان شالله خدا جبران میکنه واست بچه های سالم و صالح

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

سلام عزیز.امیدوارم این غم سخت و به کمک خدا پشت سر بزاری و با بارداری و زایمان سالم بعدی، رنجش برات کمتر بشه.سوالی که دارم اینه که اگه آدم دستگاه ضربان قلب جنین خانگی بگیره، مفیده؟ دکترا اگه زودتر بفهمن کاری میتونن بکنن؟ یا تاثیری نداره؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
سفت میکرد فک میکردم حرکتش ولی مرده بود باد میکرد دکتر توضیح داد چون ن درد داشتم ن خونریزی بعدم ک رفت ...

خدا بهترین تقدیر و واست رقم بزنه ان شالله

اون بچه سهمش همین قدر بوده😔

حکمت خدارو نمیشه فهمید

امیدوارم خیلی زود مامان بشی دوباره و سالم بغل بگیریش

سلام عزیز.امیدوارم این غم سخت و به کمک خدا پشت سر بزاری و با بارداری و زایمان سالم بعدی، رنجش برات ک ...

فک نکنم بشه کاری کرد چون جنین توی رحم شکمه مگ بچه ۳۰هفته ب بالاک بیارنش بیرون

بدون علت؟

حالا من یه چیزی میگم

شاید به نظر شما سنگدل به نظر بیام

ولی من واسه پسرم خیلی عجز و لابه نکردم

گفتم اگه خدا بخوات میات بغلم 

اگه نه هم مسولیت 18 هفته فقط با من بود و بس

چه فایده داشت تا 40 

سنگینی

فشار

تهوع

کمردرد