2777
2789

منم این درد رو کشیدم. بچه ای که به هزار بدبختی و ای وی اف و... یک هفته بود که توی دلم مرده بود و من اصلا متوجه نشده بودم، بعدم کورتاژ... ولی الان به لطف خدا پسرم کنارم خوابیده. خدا بزرگه، جبران میکنه برات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی بمیرم برادلت😭😭بخداقلبم آتیشه

خدا نکنه

اینا واسه من تجربه بود

در ظاهر تلخه

ولی مثلا دخترم اگه زنده میموند سی پی میشد

پسرم اگه از ها متوجه نمی‌شدند سندروم داون داشت

همش کار خداست

منم شاکرم و صبور

همون مسوولیت 40 و 18 شون با من بود نه بیشتر

سلام عزیز.امیدوارم این غم سخت و به کمک خدا پشت سر بزاری و با بارداری و زایمان سالم بعدی، رنجش برات ک ...

تو ماه‌های پایین که فک نکنم

حالا ماه‌های بالا ضربه ها واضح تره

مادر موقع فعالیت هم متوجه میشه

اگه خدا نخوات برگ از درخت نمی افته

به نظرم دوستمون باید آزمایش میدادن

حالا من یه چیزی میگم شاید به نظر شما سنگدل به نظر بیام ولی من واسه پسرم خیلی عجز و لابه نکردم گفت ...

ازمایش امنیو سنتز هم دادی؟

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
خدا نکنه اینا واسه من تجربه بود در ظاهر تلخه ولی مثلا دخترم اگه زنده میموند سی پی میشد پسرم اگه ...

چجوری فهمبدی دخترت سی پی بوده؟

ایا واسه بارداریهای بعدیت میشه جلوتر پیشگیری کرد ازیتجور مشکلات جنینی ک دیگه اذیت نشی و بچه سالم خدابهت بده ان شالله

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂