2777
2789
چجوری فهمبدی دخترت سی پی بوده؟ ایا واسه بارداریهای بعدیت میشه جلوتر پیشگیری کرد ازیتجور مشکلات جنین ...

بچه سالم

بهم نرسیدن موقع زایمان 

تو شکمم ایست قلبی کرد

اگه زنده میموند سی پی میشد

بچه سالم 

سهل انگاری کادر درمان منجر شد به این اتفاق

به نفع داون بدون آمینو و اون سونو نیم ساعته مجوز سقط نمیدن

اخه منم ان تی و ازمایشم و سونوگرافیم داون زده بود و دکتر گفت ۱۰۰در۱۰۰هست و نامه سقط وکورتاژ میدم

ولی باز ادامه دادم و رفتم امنیوسنتز ک ۱هفته طول کشید تاجوابش بیاد اونجا گفتن سالمه

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه سالم بهم نرسیدن موقع زایمان  تو شکمم ایست قلبی کرد اگه زنده میموند سی پی میشد بچه سالم& ...

وای خدا نگذره ازشون😔تو فامیل شوهرم ۲مورد اینجوری هستن

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 

منم۱۹ هفته پارسال برج ۲بچم سقط شد ایست قلبی ۲ هفته بچه مرده بوده توشیکمم منم مثل تو سفت میشد تو کیسه اب شناوربود واسه اونو مالی رفتم ختم بارداری اعلام کرد ۱۵ برج ۷ باید به دنیا میومد که سقط شد ولی خدا بجای اون دقیق تست بیبی چک دخترم۱۵ برج ۷ که الان دو هفته دیگه به دنیا میاد مثبت شد خدا اونو ازم گرفت ولی دقیق روزیکه اون میخواست به دنیا بیاد نوید این یکی رو بهم داد خدارشکر هیچ کارش بیحکمت نیس بعد ۳ماه دوباره اقدام کن میشه

من بچم نارس دنیا اومد و بعد ۳۱ روز رنج رفت بهشت خیلیییی سخت بود خیلی هنوزام خیلی روزا یادش میفتم بعد حدود یکسال و چن ماه دوباره حامله شدم خداروشکر ولی هنوزم هروقت دخترمو میبینم میگم کاش پسرمم بود امیدوارم خدا ب دلتون آرامش بده و بزودی یه نی نی ناز

استاتر عزیز. منم بچمو بعد از تولد تو چهار ماهگی از دست دادم.. پنجاه روز قبل....

قبلش هم دو تا بچه سقط داشتم...

خدا رو شکر کن..اگر مثل من ب دنیا میامد و بعد تولد وقتی همبازیت بود پر میکشید کمرت میشکست...

هم برای شما دعا میکنم هم همه منتظرا...

برای منم دعا کنید خدا دامنمو سبز کنه دلم شاد بشه

دلتنگتم..از اینجا ک هستم تا انجا که هستی... وجب به وجب..دلتنگتم.. ....دلم برات تنگ شده نفس من. جون من .عمر من..پسر کوچیک مامان...شایانم...... برای مادری ک جگر گوشه اش در خاک است..در خواب است.  دعا کنید.. دعا کنید خدا دوباره بهم فرزند بده..خیلی زود..