2777
2789
تو چند ماهگی؟؟حتما یه خیرتی توش بوده....هیییییییچ کار خدا بی حکمت نیست...ناشکری نکنید.انقدر نعمتها د ...

هشت هفتگی

نمیدونم والا . خدا حتما دوستم نداره که لایقشون ندونست منو

اولش چون ناخواسته بودن ناراحت بودم خواهم ازم گرفتشون 

ولی بخدا عاشقشون بودم 

توچیشد عزیزم😭😭مال من ضربان حرکت نداشت دوسه روزم مرده بود متوجه نشدم اخ خونریزی هم نداشتم چهارروزتو ...

من خونریزی افتادم بخاطر استرس زیاد

بیا واسه دل هم دعا کنیم

صدای قلبای کوچولوشون همش تو گوشمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه علتش چیه؟چندوقت قبلش پیش دکترت بودی مگه قلبش رو چک نمیکرد

دقیقا ده روزقبلش پیش دکترم بودم همه چی خوب بود رفتیم ک جنسیتش روهم بفهمیم😭😭دکتر گف بلندشو گفتم صداقلبشوبزار براهمسرم فیلم بگیرم گف حالابلندشو بعد ب منشی گف بزن ختم بارداری😭😭

هشت هفتگی نمیدونم والا . خدا حتما دوستم نداره که لایقشون ندونست منو اولش چون ناخواسته بودن ناراحت ...

اینجوری نگو گلم بچه های ک تو اوایل بارداری سقط میشن مشکل دارن خدا انشالله ب حق همین روز حاجتتو بده

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
ینی چند وف بود ک ایست قلبی کرده تو شکمت؟ هیچ علائمی نداشتی؟ مث درد. خونریزی اینا

اصلن هیچ خونریزی نداشتم دکتر میگف دوروز ک مرده بیمارستان رفتم گف گوه خورد بچت چهار روز حداقل مرده چهارروزم توبیمارستان بود😭😭

دقیقا ده روزقبلش پیش دکترم بودم همه چی خوب بود رفتیم ک جنسیتش روهم بفهمیم😭😭دکتر گف بلندشو گفتم صدا ...

آخ بمیرم واسه دلت خدابزرگه انشالله زودی یه نی نی دیگه میاری

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
هشت هفتگی نمیدونم والا . خدا حتما دوستم نداره که لایقشون ندونست منو اولش چون ناخواسته بودن ناراحت ...

نه اصلا ربطی به لیاقت نداره...کافیه به خدا اعتماد داشته باشیم...یادت بیفته به داستان اون پرنده ای که با هزار سختی لونه اش رو ساخته بود ..بعد باد اومدو یهو لونه اش خراب شد...داشت ناشکری میکرد که یهو دید یه مار از همونجایی که لونه اش بوده رد شد..نگو حکمت خدا این بوده جونش رو نجات بده....پس بخدا اعتماد داشته باش...تاااااباشه از این بچه ها...اگ صلاح دید خدا باشه بهت میده...استاتر باشما هم هستم😊😊😊

زن داداشه منم 3ماهه حامله بودقلب بچش دیگ نزددیروزکورتاژش کردن الان داداشم رفته ازبیمارستان مرخصش کنه بیارمیرم بهش سرمیزنم

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
من خونریزی افتادم بخاطر استرس زیاد بیا واسه دل هم دعا کنیم صدای قلبای کوچولوشون همش تو گوشمه 

دقیقا صدای قلبش همش توگوشم تکوناشو انگار حس میکنم بااین مرده بود تالحظه اخرمیگفتم خدایا زنده باشه😭😭😭لیاقت نداشتم ک مادرش باشم

توچیشد عزیزم😭😭مال من ضربان حرکت نداشت دوسه روزم مرده بود متوجه نشدم اخ خونریزی هم نداشتم چهارروزتو ...

چطور ممکنه دقت نمیکردی ب حرکتهای بچه؟؟؟؟؟

اخه چرا حواست نبود

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂