يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
مامانم برام نوبت گرفت و تلفنی ویزیت شدم.وضعم خیلی وخیمه.دست ب هیچی نمیتونم بزنم
عزیزم منم حالم خیلیییییییی بد بود جوری که دیگه به مرگ نزدیک شده بودم برام سرترالین ۱۰۰ و الانزاپین ۵ نوشت خدارو هزار مرتبه شکر به کل خوب شدم انشالله که توهم خوب میشی
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
آرزوم بودبیام شهرنزدیک مامانم اینا.دوشنبه اومدیم شهرنزدیکشون ولی نتونستم دست ب هیچی بزنم.میترسم.میگم همه چیم نجسه.وسواس تمیزی نجسی دارم.رودستگیره در کلیدپریز حساسم و نمیتونم دست بزنم کارم گریه هس فقط.