2777
2789

عزیزم برو پیش روانپزشک درمان شو 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم برام نوبت گرفت و تلفنی ویزیت شدم.وضعم خیلی وخیمه.دست ب هیچی نمیتونم بزنم

عزیزم منم حالم خیلیییییییی بد بود جوری که دیگه به مرگ نزدیک شده بودم برام سرترالین ۱۰۰ و الانزاپین ۵ نوشت خدارو هزار مرتبه شکر به کل خوب شدم انشالله که توهم خوب میشی

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
رفتم دارم قرصم میخورم

چه قرصی گلم

آرزوم بودبیام شهرنزدیک مامانم اینا.دوشنبه اومدیم شهرنزدیکشون  ولی نتونستم دست ب هیچی بزنم.میترسم.میگم همه چیم نجسه.وسواس تمیزی نجسی دارم.رودستگیره در کلیدپریز حساسم و نمیتونم دست بزنم کارم گریه هس فقط. 

من بخاطر کرونا اینجوریم انقدر میشورم که پوست دستم داعون شده

کاش منم بخاطرکرونابود.مامانم وخواهرم اومدن وسایلام بیشترش چیدن و بقیش گذاشتن واسه بعد.من و اوردن خونه خودشون.مامانم وخواهرم ازونور گریه بخاطرحال من.بابامم  ازونور داغون بخاطرحالم.بابام ک ازونور میگف با ای حالت چطو برم سرکار.قربون صدقم رفتن.بچه نیستما۳۲ سالمه.من ودخترم خونه مامانمیم و بابام میگ تاخوب نشی نمیذاریم بری خونت